Libbey

Alle kundeanmeldelser

Libbey

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Libbey

Er du på utkikk etter en anledningsgave til venner eller familie? Eller ser du bare etter høy kvalitets drikkeglass til deg selv? Drikkeglass er en ekstremt viktig del av hvert spisebord og hver anledning. Man tenker kanskje ikke noe særlig over det, men når man gjør det innser man raskt at typen og kvaliteten på drikkeglass kan transformere et litt kjedelig eller gammel vintage til en sofistikert og luksuriøs atmosfære. Det å velge et ekte og tradisjonelt whisky-glass kan gjøre at vi lukter og smaker hver dråpe og note av whiskyen, og er faktisk en veldig viktig del av opplevelsen. Bare spør distilleriet! Libbey Glass er en leverandør av høy-kvalitets drikkeglass av forskjellige typer. Les gjerne videre om du er interessert i å vite mer om selskapet. 

Om Libbey Glass
Libbey Glass var opprettet i East Cambridge i Massachusetts, hjem til New England Glass Company som var opprettet i 1818. I 1818 flyttet Edward Drummond Libbey sønnen av den første eieren William, flyttet selskapet til Toledo, Ohio. Ohio området hadde en hel mengde med naturlige gass ressurser og tilgang til store innskudd av høy kvalitets sand. Toledo hadde også mange toglinjer og dampskip linjer som gjorde det til et ideelt sted for selskapet. Navnet forandret seg til The Libbey Glass Company i 1892. 

Produkter og Tjenester hos Libbey Glass
Libbey Glass tilbyr en rekke produkter på sin nettside til kjøkken og matomgivelser. Drikkevarer inkluderer glass til baren, øl, stilkvarer, hverdags og gavepakker. Til hjem har de hjemmedekor, helsevesen, og lager. Underholdningsvarer inkluderer underholdningssett, mikse-sett og vin-fest pakker. Til servering har de baketøy, og servise. De har en rekke kolleksjoner som deres signatur serien, Hobstar, Blue Ribbon, Polaris og Tiki. Libbey Glass har en hel mengde glass av forskjellige stiler, design og tilsynelatende av veldig god kvalitet og til en rimelig pris. Uansett hva man trenger av glass og drikkevarer finner man det man ser etter og mye annet fint. 

Selskapet tilbyr gratis levering ved bestillinger av en verdi over USD 50. Leveringstid tar mellom 3 til 5 dager, og tilbyr også sporing av bestilling. Kunder kan returnere varer innen 30 dager mot full tilbakebetaling. Selskapet nevner ingenting om internasjonal levering. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer AMEX, Apple Pay, Discover, Google Pay, JCB, Mastercard, PayPal, Visa og mer. Libbey Glass har en veldig moderne, fin og brukerennlig nettside som er veldig oversiktelig. 

Komplimenter, Klager og Tips til Libbey Glass
Leter du etter et nytt sted å kjøpe unike og luksuriøse drikkevarer? Drikkeglass og drikkevarer setter prikken over i-en på interiør og alle anledninger. Å ha et vakkert krus eller en stor punsj-bolle til fest skaper en skikkelig wow-følelse hos gjestene. Om du har erfaring med selskapet tidligere setter vi stor pris på en liten tilbakemelding. Har Libbey Glass et stort utvalg av drikkevarer til alle anledninger og stiler? Hvordan er varene priset sammenlignet med lignende selskaper? Hvordan er kundeservicen? Er varene av god kvalitet slik selskapet påstår? Skriv oss en liten kundeanmeldelse her. Det kan hjelpe andre som er interessert i selskapet å finne ut mer først.