NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lensit

  Det at flere og flere trenger briller hersker det ingen tvil om. Det er også naturlig med tanke på at vi bruker mer og mer tid foran skjermer i stedet for å være utendørs. Noe som da gjør at vi utsetter øynene for mer påkjenning enn tidligere. Derfor ser man flere mennesker enn tidligere bruke briller, noe som i de siste årene også blir brukt som en slags fashionstatement. Men i blant så vil man bruke noe litt mindre synlig enn briller, og da er kontaktlinser det naturlige valget. Og for oss i Norge, så bør kanskje Lensit være et sted du besøker for å ordne med alt det der? Men for de av dere som ikke kjenner til denne butikken så er det greit å få en introduksjon, så la oss ta en nærmere titt.

  Om Lensit

  Det som er en fordel med Lensit er at de har lager i Norge, noe som betyr at de kan selge deres produkter til en rimeligere pris, og at du får dine linser raskere enn om du hadde bestilt de fra utlandet. I tillegg så selger de anerkjente og populære linser, så du også kan stole på det de driver med, og da de har Norges største linselager så kommer du sannsynligvis til å finne det du er ute etter. De har også en besøksadresse i Karmsund som du kan dra til, om du skal ha noe du lurer på, eller om det er andre problemer du ønsker skal bli løst. Kundetjeneste er alltid viktig, spesielt med tanke på produktet du får hos Lensit, og hvor skadelig det kan være for deg om kvaliteten ikke er god nok.

  Hva du kan kjøpe på Lensit

  Lensit har så klart kontaktlinser som sitt hovedprodukt i sortimentent. Og der kan du finne alle ulike varianter og modeller som du kanskje er ute etter. Det er et ganske komplett tilbud av kontaktlinser hvor du også får muligheten til å kjøpe kjente merker som Acuvue, Daily og ProClear. Det finnes andre så klart, og sånn sett så er det kanskje best om du selv går inn og ser hva de selger. Såpass stort er utvalget, og variantene av linser fra dagsliner til toriske linser er stort og bredt. Lensit har virkelig alt du kan behøve, og det må sies, til en rimelig pris i tillegg!

  De selger også solbriller som Rayban og Oakley, men hovedfokuset ligger altså på linser, naturlig nok.

  Få høre om dine erfaringer

  Som vi nevnte ovenfor så er det veldig viktig at Lensit leverer kvaliteten som de lover, grunnet den prekære naturen av deres produkter. Om de selger noe som kan skade øynene dine så er det noe folk må vite om, men ikke bare det. Uansett hva slags opplevelse du har hatt, positiv eller negativ, så vil vi vite om det. Skriver du inn til oss og forteller så gir du informasjon til mange som ikke har hatt tilgang til det tidligere. Så vi venter på hva du har å si!


  Omtale av Lensit

  Lensit
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Lensit

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lensit et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lensit. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lensit?

  Lensit opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lensit nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!