NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lensia

  Ny teknologi har gjort mange positive ting for oss, blant annet har det gjort livet lettere, rent helsemessig sett. For eksempel når det kommer til viktige sanser som syn og hørsel er det mye medisinsk teknologi har gjort for de som sliter med problemer, og linser er en av dem. Ikke at kontaktlinser er noe nytt sånn sett, men det er uansett et stort framsteg for de som behøver det, og det er en veldig stor industri i dag. Så da er det også naturlig at det finnes mange butikker og merker å kjøpe fra. Lensia er en slik butikk, og det kan være verdt å få litt mer informasjon om den om du bruker linser. Gjør du det? Da anbefaler vi at du leser videre for å få all info du behøver! Les mer her!

  Ting du behøver å vite om Lensia

  Dette er en butikk som er dedikert til linser, og ikke bare det at de selger produkter tilknyttet det, men også det at det er så mye informasjon å finne om linser på nettsiden deres. Det er jo generelt greit å få så mye informasjon som mulig rundt det man bruker, og linser kan det være viktig å vite mye om. De skal tross alt være komfortable på øynene, og da blir det jo greit når du velger riktig. Angående Lensia er det et selskap som har hovedkontor nord for Gøteborg, altså et svensk selskap. De er basert i et lite tettsted, men takket være internett når de uansett ut til svært mange kunder.

  Dessverre har de ikke lagt til gratis frakt enda, men det er uansett ikke så dyrt. Men når du først har bestemt deg for å bruke penger på butikken vil man jo gjerne bli behandlet godt, så vi får håpe det er noe de forbedrer i fremtiden!

  Digital markedsføring for nye nettbutikker med Even Ødegård, INEVO

  Hva du får hos Lensia

  Her kommer vel de mest imponerende aspektene av det man får hos Lensia. De har alle typer av linser du kan behøve, både engangs, dags, månedslinser og alt der i mellom. Ikke bare det, men det er også et godt og bredt utvalg av merkevarer, så du kan kjøpe det som du er vant med og som du vet er komfortabelt på øyet. Du får også så klart kjøpe linsevæske, øyendråper og annet tilbehør som er viktig for deg som bruker linser. Og som nevnt tidligere så er det også mye informasjon om kontaktlinser generelt. Vi skulle dog gjerne sett at nettsiden deres var litt bedre designet og mer oversiktlig. Slik det er nå er det ikke veldig lett å navigere, for det føles som om det er mye på siden samtidig. Det er ikke noe stort problem og kan fort forandres på.

  Erfaringer med Lensia

  Vi vil alltid ha meningene og erfaringene til de som har brukt butikkene vi skriver review om. Så om du er en av de som har brukt Lensia tidligere skriv gjerne til oss og fortell oss mer om det!


  Hvordan du setter inn endagslinser

  Lensia
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Lensia

  Din rangering

  FAQ

  Er Lensia et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lensia. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lensia?

  Lensia opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lensia . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!