Lensia

Alle kundeanmeldelser

Lensia

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Lensia

Ny teknologi har gjort mange positive ting for oss, blant annet har det gjort livet lettere, rent helsemessig sett. For eksempel når det kommer til viktige sanser som syn og hørsel er det mye medisinsk teknologi har gjort for de som sliter med problemer, og linser er en av dem. Ikke at kontaktlinser er noe nytt sånn sett, men det er uansett et stort framsteg for de som behøver det, og det er en veldig stor industri i dag. Så da er det også naturlig at det finnes mange butikker og merker å kjøpe fra. Lensia er en slik butikk, og det kan være verdt å få litt mer informasjon om den om du bruker linser. Gjør du det? Da anbefaler vi at du leser videre for å få all info du behøver! Les mer her!

Ting du behøver å vite om Lensia
Dette er en butikk som er dedikert til linser, og ikke bare det at de selger produkter tilknyttet det, men også det at det er så mye informasjon å finne om linser på nettsiden deres. Det er jo generelt greit å få så mye informasjon som mulig rundt det man bruker, og linser kan det være viktig å vite mye om. De skal tross alt være komfortable på øynene, og da blir det jo greit når du velger riktig. Angående Lensia er det et selskap som har hovedkontor nord for Gøteborg, altså et svensk selskap. De er basert i et lite tettsted, men takket være internett når de uansett ut til svært mange kunder.

Dessverre har de ikke lagt til gratis frakt enda, men det er uansett ikke så dyrt. Men når du først har bestemt deg for å bruke penger på butikken vil man jo gjerne bli behandlet godt, så vi får håpe det er noe de forbedrer i fremtiden!

Hva du får hos Lensia
Her kommer vel de mest imponerende aspektene av det man får hos Lensia. De har alle typer av linser du kan behøve, både engangs, dags, månedslinser og alt der i mellom. Ikke bare det, men det er også et godt og bredt utvalg av merkevarer, så du kan kjøpe det som du er vant med og som du vet er komfortabelt på øyet. Du får også så klart kjøpe linsevæske, øyendråper og annet tilbehør som er viktig for deg som bruker linser. Og som nevnt tidligere så er det også mye informasjon om kontaktlinser generelt. Vi skulle dog gjerne sett at nettsiden deres var litt bedre designet og mer oversiktlig. Slik det er nå er det ikke veldig lett å navigere, for det føles som om det er mye på siden samtidig. Det er ikke noe stort problem og kan fort forandres på.

Erfaringer med Lensia
Vi vil alltid ha meningene og erfaringene til de som har brukt butikkene vi skriver review om. Så om du er en av de som har brukt Lensia tidligere skriv gjerne til oss og fortell oss mer om det!


Hvordan du setter inn endagslinser