Lens

Alle kundeanmeldelser

Lens

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Lens

Kontaktlinser og linseveske er forbruksvarer som vi stadig trenger påfyll av. I en travel hverdag kan det være vanskelig å dra til den rette butikken for dette, og derfor er det svært gunstig at vi nå kan bestille disse varene rett hjem fra nettet. Det finnes likevel mange ulike selskap å velge mellom, og det er selvfølgelig viktig å sørge for at nettbutikken du velger er både trygg og pålitelig. På NorskeAnmeldelser kan du lese om andre kunder sine erfaringer som for eksempel Lens, noe som gjør det enklere for deg å avgjøre om dette er et godt alternativ for deg.

Om Lens
Lens er en forhandler av kontaktlinser og tilbehør på nett. Selskapet ble grunnlagt i 1995. Lens er et privateid selskap som har sitt hovedkontor i Las Vegas, USA. På sin egen nettside hevder selskapet å kunne tilby noen av de aller laveste prisene for kontaktlinser på nett. Deres visjon er å kunne tilby den enkleste og mest brukervennlige plattformen for bestilling, i tillegg til kontaktlinser fra kjente merkevarer til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av Lens
Hos Lens finner du et sortiment som hovedsakelig består av ulike kontaktlinser og tilbehør. Selskapet fører mange kjente merker som for eksempel Proclear, Acuvue og Biofinity, i tillegg til ulike typer dagslinser, månedslinser og multifokale linser. Mulitfokale linser er linser som har flere styrker i den samme linsen, som oftest har de ulike styrker for å se på langt hold og for å se på kort hold. Alle varene som handles fra denne nettsiden vil bli sendt fra USA, noe som medfører en leveringstid på rundt 8-12virkedager for internasjonale ordrer. Leveringstiden og fraktprisen varierer fra hvilket leveringsalternativ man velger å benytte seg av, men for standard levering ligger fraktprisen på $19.95. Selskapet hevder også at det er enkelt å returnere varer så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen, og ber kunder henvende seg til deres kundeservice-avdeling for videre instruksjoner angående retur. Det finnes også en egen bloggside knyttet til nettsiden der du finner informasjon og artikler om blant annet hva du bør vite om kontaktlinser, bestselgerne på markedet nå og fordeler knyttet til å bruke kontaktlinser i stedet for briller. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud og kampanjer fra denne nettbutikken kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du mottar jevnlige e-poster om denne typen informasjon. 

Komplimenter, klager og tips om Lens
Har du handlet kontaktlinser eller tilbehør fra Lens? Har du en tilbakemelding å komme med om handelen din? Vi vil gjerne høre om din erfaring og setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse. Fortell oss gjerne litt om selve kjøpsopplevelsen, brukervennligheten til nettsiden, leveringstiden for ordren, kvaliteten på produktet, en eventuell kontakt med kundeservicen deres eller annen relevant informasjon. Ved å dele kundeanmeldelser og informasjon gjør vi det enklere for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste virksomhetene på nett. Del din erfaring og hjelp andre som vurderer å benytte seg av Lens.