Leg&go

Alle kundeanmeldelser

Leg&go

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com

Reima.com

1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys

Eurotoys

1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Leg&go

Har man barn er det så mangt man vil lære dem. Fra å gå og spise selv, til god oppførsel og gode karakterer på skolen. Det finnes alltid noe vi ikke har tenkt på, og som selvsagt er viktig for deres oppvekst. Sykling er ett av de fundamentale tingene de fleste av oss kan. Ikke alle er olympisk sportsutøver, men det er greit å kunne. Sykler til barn har mange funksjoner som er viktige. En av de viktigste tingene med en barnesykkel er at den er trygg og sikker for barn å bruke. Ideelt en sykkel som barna kan bruke og lære med selv, for å oppmuntre barnets interesse og ferdigheter. Leg&go er et selskap som produserer barnesykler som er trygge og varer fra barnet i 1 til 5 år. Interessert? Finn ut mer ved å lese videre nedenfor.  

Om Leg&go
Leg&go er leverandør av balansesykkel som vokser med barnet. Designer og ingeniør Egon Garklavs, er oppfinneren av sykkelen og har over 30 års erfaring. Leg&go gjør dette mulig ved at deres sykkel kan omjusteres for å justere høyde og vekt til barnet mens barnet vokser. Målet er å tilby personer muligheten til å kjøpe en sykkel til barnet, istedet for å kjøpe flere sykler opp gjennom årene mens barnet vokser.  

Produkter og Tjenester hos Leg&go
Leg&go tilbyr balansesykkel til barn for å lære dem å sykle fra de er 1 til 5 år gamle. Ikke bare lærer den barnet å sykle, men lærer dem også andre ting. Leg&go ønsker å oppmuntre kreativitet, eventyrlyst og nysgjerrighet. Sykkelen er super lett og veier kun 3.3kg som gjør det enklere for barnet å håndtere sykkelen. I tillegg har sykkelen et innovativt design som inkluderer oppblåsbare hjul, lette remmer og eiker av metall. Sykkelen er stødig, varig, og bærekraftig, laget av bjørk fra nord Europa. Sykkelen er laget for å beskytte barnets voksende kropp inkludert barnets ryggrad. Trematerialet gjør det også bedre for barnet i tilfelle fall, der treet fungerer som en sjokkdemper, og hjelper å forhindre alvorlig skade. Leg&go selger også en rekke andre spennende og innovative produkter til barn av forskjellige aldere. Leg&go sin balansesykkel kommer med 5 års garanti, leveres internasjonalt samme dag eller neste dag, tilbyr 3 til 4 dagers levering i Europa, og er designet, og produsert, i Europa. 

Komplimenter, Klager og Tips til Leg&go
Det å kjøpe mange forskjellige sykler til barnet opp gjennom årene er stressende, og sløsing av penger. En bedre løsning hadde vært å kunne kjøpe en sykkel og få brukt den samme sykkelen i flere år. Leg&go gjør dette mulig. Men hvor bra er egentlig produktet? Hvor enkel er denne sykkelen å justere? Fungerer den bra for alle barn i alderene 1 til 5, eller har du opplevd problemer? Om du har tidligere erfaring med selskapet vil vi gjerne høre om den. Med din tilbakemelding kan du gi andre potensielle kunder informasjon om sykkelen, pris, kundeservice eller andre ting du mener andre burde vite før de satser på akkurat dette selskapet. Skriv en kundeanmeldelse hos oss i dag og hjelp andre.