NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser LavprisVVS

  Er du klar for litt Gjør-Det-Selv, eller DIY som det heter på engelsk? Med sosiale medier som Instagram, Facebook og ikke minst Pinterest har det blitt svært så populært å lage ting selv, fikse ting selv og endre på ting selv. Oppussing kan være forfriskende og mange blir i bedre humør av det, men det kan være dyrt. Derfor har kanskje DIY blitt så populært. Spesielt når det kommer til kjøkken og bad kan det være dyrt med oppussing, og det er fristende å gjøre det selv. Da finnes det heldigvis nettbutikker slik som LavprisVVS som tilbyr de produktene man behøver til en billig penge. Hvem som helst kan endre litt hjemme, og det blir billigere om man gjør det selv. Med så mange nettbutikker å velge mellom, er det lett å finne de produktene man trenger for å friske opp hjemme.

  Litt info om LavprisVVS

  LavprisVVS er et stort, dansk selskap på markedet for DIY VVS artikler. Brødreparet Martin og Michael Munkholt startet bedriften i 2002. De utviklet selskapet og stod for driften fram til det ble overtatt av Billig VVS i 2014. Spesialiteten til LavprisVVS er designprodukter i god kvalitet til en billig pris og med rask levering. Å handle hos LavprisVVS skal være enkelt og effektivt, derfor er fordyrende mellomledd fjernet.

  Selskapet er medlem i FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) og en del av E-merket. Dette gir kunden en sikkerhet på at LavprisVVS holder bransjens krav og regler. E-merket gir også kundene tilgang på gratis Forbruker Hotline 24/7.

  Hvilke produkter kan jeg kjøpe på LavprisVVS?

  Nettbutikken har et utvalg av masse VVS produkter.

  Dersom det er badet du skal fikse opp, kan du kjøpe toaletter, armaturer, vasker og ulike produkter for varme som gulvvarme og radiatorer. Du kan også finne tilbehør til badet som såpedispensere og toalettrullholdere.

  Om det er kjøkkenet som står for tur hjemme hos deg, så er det ingen problem. Du kan få kjøpt vasker og alt du trenger til den, slik som armaturer og vannlåser. I tillegg har de kjøkkentilbehør som avfall sorterere, vannkjølere og beskyttelsesplater. Redskaper som skjærfjøler og skyllekurver er også blant utvalget.

  Nesten alt av hva du trenger til hjemmet ditt for å fikse, reparere og pusse litt opp finner du i nettbutikken til LavprisVVS: Varmesystemer, ventilasjon, rør, fliser, takrenner, stiger og til og med støvsugere. Utvalget er stort og variert og dersom du mangler verktøy, finner du det også her.

  Hjelp og tips

  Dersom du behøver hjelp og råd før du bestiller, er det bare å sende en e-post med spørsmålene dine. LavprisVVS har fagutdannede eksperter på VVS som kan svare deg og gi deg råd. I nettbutikken finner du også mange artikler som gir deg både inspirasjon og kunnskap. Blant annet kan du lese guide om hva slags VVS du selv kan gjøre og hva som må eller bør overlates til ekspertene.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du erfaringer med LavprisVVS? Uansett om det er positivt eller negativt ønsker vi å høre fra deg. Skriv en kundeanmeldelse her hos oss, og del din opplevelse.

  LavprisVVS
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om LavprisVVS

  Din rangering

  FAQ

  Er LavprisVVS et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om LavprisVVS. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr LavprisVVS?

  LavprisVVS opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til LavprisVVS . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!