NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampedirekte

  Har du nettopp flyttet inn i en ny bolig som du skal utstyre med alt fra gulvet til taket, eller vil du bare renovere litt, så kommer vi til lampene og da er det ofte vanskelig å treffe et valg. Lampedirekte.no hevder å tilby grønne løsninger og da til beste pris. De markedsfører produktene sine ved å påstå at disse ikke skader miljøet, samt at de tilbyr dem til beste pris. Kan man virkelig stole på det? Hva er leveranstida og er produktene av så høy kvalitet som de påstår på hjemmesida? Hvordan få oversikt når det finnes så mange leverandører der ute? En mulig måte å få innsikt i alt dette, er å lese andre kunders sine reviews på hjemmesida. Så kan du få et bilde av reelle kunders handleopplevelser på Lampedirekte.no og bestemme deg for å handle hos dem.

  Hva er Lampedirekte.no?

  Lampedirekte.no er en nettbutikk som har spesialisert seg på alle mulige belysningsprodukter. De hevder å være blant spesialistene i denne bransjen i Norge med 25-års erfaring og mer enn 10 tusen førnøyde kunder per år. De leverer til både private personer, bedrifter, institusjoner, kontorer, fabrikker og skoler. Fra lageret deres i Nederland, rett i Europas hjerte, sender de ikke bare innenfor Europa, men også til Amerika, Afrika og Asia. De påstår å tenke grønt og å bruke alle mulige ressurser til å effektivisere forbruken sin. De tilbyr en All-In garanti på produktene sine som går ut på at de forsikrer deg om at produktene deres har en minst levetid som er angitt i produktens beskrivelse. Ved siden av det har de en prisgaranti. Det betyr at de lover best pris på produktene sine sammenliknet med andre butikker i Norge, med tilsvarende leverans- og returvilkår og tilsvarende garantiforhold. De verdsetter tilbakemeldinger fra både fornøyde og misfornøyde kunder og vil forbedre prisene sine. Derfor kan du kontakte dem hvis du støtter på samme produkter til en bedre pris.

  Hvordan lage webside eller nettbutikk på minibudsjett med Wordpress

  Produkter og servicer i Lampedirekte.no

  Lampedirekte.no har et stort sortiment av LED lys, lysrør, LED armaturer, kompaktlysrør, damplamper og mye annet. Produktene deres er delt opp i kategorier som gjør hjemmesida deres oversiktlig. Og de tilbyr bare produkter av verdenskjente og pålitelige merker som Philips, Sylvania, Steinel osv.

  Du bestiller direkte på hjemmesida og kan velge blant flere ulike betalingsmåter - kortbetaling, bankoverføring, Klarna, PayPal og betaling innen 14 dager. Alle varer sendes ut innen 24 timer og leveres innen 2 til 4 virkedager. Varene leveres hjem til deg med Postnord/DPD, men leveringen koster 87,50 NOK. Man får gratis levering hvis man legger en bestilling på mer enn 1250 NOK. Lurer du på noe, kan du kontakte kundesupporten via både telefon, og epost.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har erfaring med Lampedirekte.no, kan du skrive en anmeldelse på deres hjemmeside. Du kan fortelle alt du har på hjertet, om leveranstida, kvaliteten på produktene og kvalitet-pris-forholdet. Var det verdt å handle hos dem? Er det noe annet du vil dele med tidligere eller potensielle kunder, kan du gjerne gjøre det i din anmeldelse. På denne måten hjelper du andre kunder til å profitere mer fra deres handleopplevelse.

  Lampedirekte
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Lampedirekte

  Din rangering

  FAQ

  Er Lampedirekte et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lampedirekte. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lampedirekte?

  Lampedirekte opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lampedirekte . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!