Kuleprodukter.no

Alle kundeanmeldelser

Kuleprodukter.no

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Kuleprodukter.no

Er du ute etter en butikk der du kan kjøpe nesten hva som helst av kule verktøy og leker? Vi har alle hørt o  butikker som Amazon og Wish. Disse butikkene har det meste, og du kan finne nesten hva som helst. Dette hørest jo fantastisk ut, kanskje til og med litt for fantastisk? Og når noe hørest for bra ut til å være sant, så er det ofte det. Om du skal kjøpe produkter eller legge inn en ordre hos et av disse nettstedene, ender du mest sannsylig opp med ekstra kostnader som toll og frakt. Disse kostnadene kan i noen tilfeller bli mye høyere enn hva du hadde sett for deg. På grunn av dette kan det ofte være rimligere å handle produktene du er ute eter på norske butikker i stedenfor. En norsk butikk som minner veldig om både Amazon og Wish er Kuleprodukter.no. De selger alt fra vintersport utstyr, klær og ledlys, til diverse utstyr og dekor for mobil. Men kan du stole på denne butikken? Er Kuleprodukter.no et sted du ønsker å handle hos, eller burde du holde deg unna? Den beste måten å få svar på dette er ved å lese gjennom ærlige kundeanmeldelser her på Norskeanmeldelser.no På denne måten kan du få svar på alt du måtte lure på før du bestemmer deg for om dette er en butikk du vil støtte eller ikke. Kanskje det er et bedre alternativ for deg der ute? Kunders tilbakemeldinger vil være til stor hjelp i din avgjørelse. 

Om Kuleprodukter.no
Kuleprodukter.no er nettbutikk der du kan finne en haug med ulike dupeditter du ikke en gang visste at du trengte. De har et stort utvalg av ulike kategorier, samt en haug av kreative produkter som alle kan like.  Eksempler på produkter du finner hos dem kan være lader, sykkellys, nøkkelring, diverse kjøkkenutstyr som kniver eller andre redskap til hjemmet, ulike LED-lys, telysholder og mange flere kule produkter som du ikke en gang visste at du trengte. De har produkter i kategoriene: HJEM, HUS, HJEM OG HAGE, LED LYS, MOBILUTSTYR, VINTERSPORT, TRENING OG FRITID, MASKER, KLÆR og OUTLET. På denne måten kan du finne dine favoritter.

Tjenester og produkter av Kuleprodukter.no
Butikken sender alle varer fra Norge, og har 30 dagers åpent kjøp. Selskapet tilbyr også retur ved angret kjøp. For å returnere på du fylle ut skjema som fulgte med varen. Selskapet anbefaler at du bruker Helt Hjem for din retur. Du har alltid angrerett i 14 dager i henhold til angrerettloven. Du har derfor rett til å angre ditt kjøp ved å gi beskjed innen 14 dager fra du mottok varen. Du kan velge selv hvordan du gir oss beskjed om dette, men for dokumentasjon anbefaler Kuleprodukter at du gjør dette skriftlig via epost til ordre@kuleprodukter.no. Kunden er selv ansvarlig for å betale fraktkostnader. Varen må returneres innen 14 dager fra du informerer selskapet om at du ønsker å angre kjøpet. Kjøpet kan ikke angres dersom du har brutt forseglingen på produktet du kjøpte.

Erfaringer med Kuleprodukter.no
Har du noen gang bestilt noe fra Kuleprodukter.no? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Hva synes du om denne butikken? Likte du produktene du mottok? Kommer du til å handle her igjen? Møtte du noen problemer? Tok det lang tid før du mottok din ordre? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Legg til din egen kundeanmeldelse og del din erfaring med denne nettbutikken. På denne måten kan du hjelpe potensielle kunder ta den rette avgjørelsen når de bestemmer seg for om dette er en butikk de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på.