NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Komputer for Alle

  Ønsker du å lære om hvordan du sikrer datamaskinen din best mulig mot virus? Eller hvordan du setter opp et trådløst nettverk for optimal bruk? Er pc-en din blitt treg og du vet ikke helt hvor du skal begynne å rydde opp eller om du muligens må kjøpe en ny? Kanskje er du rett og slett interessert i å alltid være oppdatert på det nyeste innen teknologi? Bladet Komputer for alle kan hjelpe deg med alt dette samt en rekke andre tips om digitale nyskapninger. Les anmeldelsene her for å finne ut av om Komputer for alle er noe for deg!

  Om Komputer for alle
  Komputer for alle er et av Nordens største tidsskrifter for datarelaterte temaer, og ble utgitt for første gang i 1996. Den opprinnelige ideen bak var å tilby nyttig informasjon og artikler for alle dataentusiaster, både for nybegynnere og spesielt interesserte, for unge og voksne. Komputer for alle skriver om de siste nyhetene innen teknologi og gjør tester og guider om datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner. De tilbyr nettbaserte kurs og skriver detaljerte artikler som kan guide deg til å ta de riktige valgene dersom du ser etter nye produkter, eller om du vil lære deg å bruke det du allerede eier, bedre. Du kan sende inn spørsmål om alt mulig rart som du måtte lure på og skaperne av magasinet vil svare på spørsmålet ditt.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller signere deg opp som abonnent og motta det i posten hver tredje uke. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet rett hjem i posten. Du kan når som helst velge å si opp abonnementet. Komputer for alle har dessuten en nettside der de publiserer flere av sine artikler og dersom du er abonnent kan du logge inn for å få tilgang til bladet digitalt, samt hele arkivet deres. De har en såkalt «fordelssone» på nettsiden deres der du kan få tilgang til over 400 gratisprogrammer som abonnent, i tillegg til rabatter på andre nettsider og abonnementer. Klikk her for å kontakte Komputer for alle direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Komputer for alle
  Har du lest Komputer for alle? Hva synes du om artiklene deres? Er de nyttige og informative eller forventet du noe helt annet? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre interesserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring om Komputer for alle. Si gjerne noen ord om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent? Var magasinet enkelt å bestille? Kom det i posten til riktig tid? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene med artiklene sine?

  Hva synes andre lesere om Komputer for alle? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det mest interessante tidsskriftet eller er andre bedre? Les anmeldelsene om Komputer for alle her før du bestemmer deg for om bladet passer for deg.

  Få 2 utg. av Komputer for alle + bluetooth-tastatur – Spar kr 489

  Komputer for Alle
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Komputer for Alle

  Din rangering

  FAQ

  Er Komputer for Alle et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Komputer for Alle. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Komputer for Alle?

  Komputer for Alle opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Komputer for Alle . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!