NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kniveksperten.no

  Er du for lengst lei av dine sløve kniver som du fikk i bryllupsgave for ørten år siden? Har du lovet deg selv at du skal slipe dem men innsett at løpet er kjørt for de billige kjøkkenknivene som familiemedlemmene dine ikke behandler godt nok uansett? Eller at den slirekniven som du bruker til hobbybruk har sett sine beste dager? Og du har ikke vært flink nok til å vedlikeholde den og du innser at det kanskje er på tide å lete etter en ny og bedre versjon? Fortvil ikke, kanskje Kniveksperten.no har det du leter etter, kniver i alle sorter og fasonger til all mulig slags bruk. Til kjøkkenet, snekkerverkstedet, jakt og fiske eller barbering, mulighetene er mange. Leter du etter en unik og personlig gave til en god venn? Hvorfor ikke bestille lasergravering? Du kan få lasergravering på både kniv og slire og du bestiller det enkelt i nettbutikken som et eget produkt.

  Om Kniveksperten.no
  Kniveksperten.no er en norsk nettbutikk basert i Bergen som hovedsakelig fokuserer på kniver og knivtilbehør. I tillegg til kniver og diverse vedlikeholdsutstyr, selger de også turutstyr, som bager, sekker, lykter og så videre. Knivene er av mange ulike merker importert fra hele verden, blant andre sveitsiske Victorinox, japanske KAI, amerikanske Cold Steel og italienske Fox. De er dessuten Norges største forhandler av det tyske merket Böker. Kniveksperten.no har bortimot 20 000 knivmodeller til salgs, men finner du ikke kniven du leter etter så kan du ta kontakt med dem og de vil gjøre sitt beste for å få tak i nettopp denne kniven. De fleste kniver kan skaffes, så fremt de er lovlige i Norge.

  Produkter og tjenester
  Kniveksperten.no har satt seg disse målene for sin nettbutikk: Konkurransedyktige priser på alle varer, høy kvalitet fra anerkjente produsenter, stort og fristende utvalg samt 100% kundetilfredshet. Kniveksperten.no tilbyr svært rask levering, dersom du bestiller på en virkedag så sender de pakken din innen 24 timer, i mange tilfeller til og med så fort bestillingen tikker inn! Alle produkter som ligger klare på lageret bør være framme i postkassen din i løpet av to-tre dager, mens bestillingsvarer som regel tar 14 dager før de er framme. Kniveksperten.no tilbyr fri frakt på ordre over 1000,-, ellers er frakten på kun 49,-. Kniveksperten.no legger mye stolthet i å hjelpe deg med å finne hvilken kniv som passer deg og dine behov, samt budsjett. Benytt denne epost-adressen dersom du ønsker å komme i kontakt med Kniveksperten.no.

  Ris og ros samt nyttige tips om Kniveksperten.no
  Har du bestilt fra Kniveksperten.no? Hva synes du om dem og ville du handlet der igjen? Vi ønsker å høre fra deg ved at du skriver en anmeldelse om dem på denne siden. Hvordan var kvaliteten på knivene? Var leveringen så rask som de påstår at den alltid er? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Kniveksperten.no for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Kniveksperten.no? Les anmeldelsene om Kniveksperten.no her for å se om produktene deres passer for deg.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Multidomene - flere nettbutikker, felles publisering

  Kniveksperten.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Kniveksperten.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Kniveksperten.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kniveksperten.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kniveksperten.no?

  Kniveksperten.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kniveksperten.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!