Kenny Flowers

Alle kundeanmeldelser

Kenny Flowers

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Kenny Flowers

Hawaiiskjorterer en av de mest tidløse vintageskjortene du kan finne. De tar naturligvis sitt opphav fra den gamle byen Hawaii. De er skjorter med krage og knapper, og er for det meste kortermede kombinert med et farget trykt stoff som gir tropiske vibber. Disse skjortene kan brukes på mange måter av både kvinner og menn, avhengig av individuell smak. Disse skjortene kommer vanligvis med knapper, og kan brukes som fritidsklær, men er heller ikke uvanlig å bruke under forretningsmøter på Hawaii. Moderne Hawaii-skjorter kommer kanskje ikke med det typiske hawaiianske blomsterdesignet, men inneholder i stedet drinker, palmetrær, surfebrett eller andre tropiske øy-elementer. Disse blomsterskjortene finnes i mange design og farger, og de er tilgjengelige i de fleste motebutikker og -butikker. De er ett valg for gaveartikler, da de passer til de fleste anledninger. Kenny Flowers hevder å være en one-stop-shop for kvalitet, raffinert og tilpasset Hawaii-skjorte. Før du fortsetter med å kjøpe fra Kenny Flowers, bør du bli kjent med produktene deres. Du bør lese objektive anmeldelser av Kenny Flowers her før du vurderer å besøke nettsiden deres.

Om Kenny Flowers
Kenny Flowers er et eksklusivt, tropisk kles- og livsstilsmerke. De setter en ny vri på tropiske hawaiiskjorter, resort-looks og badetøy for menn og kvinner. Kenny Flowers som merke er opptatt av å omfavne følelsen av ferie, og ønsker at dette er noe som skal være mulig hver dag.

Kenny Flowers drives av Kenny Haisfield, som grunnla merket i 2015 da han sa opp sin bedriftskonsulentjobb i NYC for å flytte inn til bestemoren sin på Bali og begynne å lage hawaiiskjorter til vennene sine. produktene lages i boutique-fabrikker på ettertraktede destinasjoner som Bali og Colombia, og du kan derfor si at hvert plagg har sitt eget tropiske preg. På Bali er skjortene og coverupene håndkuttet og sydd, og i Colombia er badetøyet laget med amor av en kvinnedrevet fabrikk i hovedstaden, Medellin.

Produktene til Kenny Flowers
De tilbyr produkter som Hawaii-skjorter, badebukser, strandklær, matchende antrekk og mer. Eksempel på skjorter de selger er The Any Timer - Mint, The Blackout - Cocunuttons, The Sky-Lines, The Tropical Chancer, The Winter Purradise - Long Sleeve og mer. De produserer antrekk som de selv beskriver som funky, med friske passformer, lyse farger, kokosnøttknapper, i tillegg til myke stoffer. De tror at gode skjorter hjelper deg å skille deg ut og bidrar til å forbedre selvtilliten din. Kenny Flowers tilbyr en 30-dagers retur- og bytterett på alle defekte produkter.

Erfaringer med Kenny Flowers
Har du noen gang bestilt noe hos Kenny Flowers? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Hvordan er kvaliteten på klærne som Kenny Flowers tilbyr? Holder klærene formen og teksturen over tid? Hva kan du fortelle oss om sellskapets kundeservice? Gi oss beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse med dine opplevelser og gi oss en tilbakemelding. Det spiller ingen rolle om de er positive eller negative. Sammen kan vi alle bidra til å gi potensielle kunder et syn på hvordan dette selskapet er, slik at de vil vite hva de kan forventa når de velger å handle hos Kenny Flowers. Hva er kundenes mening om Cellbes? Les omtaler og erfaringer om dette selskapet før du bestemmer deg for å velge det.

Les anmeldelser til andre merker her.