Kelkoo

Alle kundeanmeldelser

Kelkoo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Kelkoo

Slitsomt å surfe på nettet etter et produkt til den beste prisen? Det er jo så greit med internettet at vi har muligheten til å søke etter de beste tilbudene. Men i dag finnes det så mange nettbutikker at dette kan ta veldig lang tid og blir veldig slitsomt i lengden. Spesielt når du bare vil finne det du leter etter, og ikke ønsker å bruke all fritiden på nettsurfing! Det finnes i dag en mange nettsider som tilbyr prissammenligning på en rekke forskjellige varer og tjenester. Hvordan vet man hvilken som er best? Kelkoo er et selskap som tilbyr å sammenligne pris på en rekke varer. Alt du trenger å gjøre er å søke på nettsiden deres etter produktet du ønsker å kjøpe, og de viser alle alternativene slik at du kan sammenligne prisene. Les videre for å finne ut mer om nettsiden.

Om Kelkoo
Selskapet ble opprettet 20 år siden og er etablert i Frankrike med navnet Kelkoo Group. Kelkoo er en prissammenligningstjeneste med kunden i fokus. Selskapet tilbyr millioner av produkter fra tusenvis av bedrifter. De tilbyr gode priser og de beste merkenavnene. Kelkoo er en nettbasert tjeneste som er gratis i bruk, og er rettet mot å gjøre det enklere for kunden å finne de beste prisene på produktet de vil ha. 

Produkter og Tjenester hos Kelkoo
Kelkoo har alle slags produkter og opplyser om de beste prisene. Hos dem kan man finne produkter som mobiltelefoner, digitale kamera, utstyr til sport og fitness, bærbare datamaskiner, hus og hage, husholdningsapparater, baby og amming, i tillegg til klær og undertøy. De jobber tett med kjente merkenavn som Asos, House of Fraser og Nike, i tillegg til forhandlere som John Lewis, River Island og Walmart, og nettsider som Amazon, ebookers og Play.com for å tilby tilbud til kunden. Kelkoo påstår å tilby sine kunder 15% rabatt på alle kjøp ved å hjelpe kunden å finne de beste prisene. På sin nettside kan de ikke garantere at prisene er faktisk er slik som de er oppført på sin nettside som er ganske rart siden dette er hele grunnen for deres eksistens og bedriftens mål. Nettsiden deres er grei og relativt oversiktelig. Den kunne kanskje oppdateres noe for å gjøre det enda enklere å sammenligne priser. 

Komplimenter, Klager og Tips til Kelkoo 
Lei av å bruke mange timer å surfe på nettet etter de beste prisene? Da kan det hende at Kelkoo er noe du kunne tenke deg å prøve. De påstår å ha en god oversikt over og sammenligner de beste prisene. Har du erfaring med selskapet tidligere? Hva var din opplevelse? Var det ting som kunne vært forbedret? Hvordan er kundeservicen? Fant du de beste prisene hos Kelkoo? Er dette et selskap du vil anbefale, eller anbefale å styre unna? VI vil så gjerne høre fra deg! En liten tilbakemelding går en lang vei og kan gjøre en stor forskjell for andre som ikke har prøvd tjenesten før. Her kan du skrive en liten kundeanmeldelse om Kelkoo og skrive en kort kommentar om din erfaring.