NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kama Ayurveda

  Mangen forbinder naturmedisin med velvære, og med helbredelse uten kjemikalier eller andre unaturlige ingredienser. Har du funnet det beste selskapet som tilbyr naturlige urteprodukter? Hvis ja, må du vite at det ikke alltid er like lett å finne seriøse selskaper i denne bransjen. Men hvordan kan du sjekke om det er et seriøst selskap? Du kan gjøre det ved å lese andre sine kundeanmeldelser om det bestemte selskapet. Da kan du lese andre sine erfaringer og tilbakemeldinger for å få en bedre formening om selskapets pålitelighet.

  Om Kama Ayurveda

  Ifølge selskapet er oppdraget til Vivek Sahni (som er medgründer og administrerende direktør i selskapet) å bringe urtemedisiner ut på markedet. Naturmidler er ganske vanlige i Sør -Asia, spesielt i India. Likevel ønsker Kama Ayurveda å gjøre det til en trend globalt. Kama Ayurveda ble grunnlagt i 2002 i Dehli, India, men nå er det spredt over hele verden. Det er et selskap opprettet av fire medstiftere som er interessert i vitenskapelige studier av urtemedisiner. Da de var unge, gjorde de dette selskapet kjent ved å selge naturmedisin som har blitt brukt i tusenvis av år.

  Produkter og tjenester fra Kama Ayurveda

  Hoved produktet til dette selskapet er urtemedisiner, som er fullstendig tilberedt av gamle naturmidler, og disse medisinene har mange grener og undergrupper. Selskapets produkter er alltid fri for paraben, talkum, ftalater, GMO, triclosan. Videre forsikrer det deg om at medisinene deres ikke er testet på dyr. Selskapet sier at det gjør alt dette og fremmer naturlige medisiner og eldgamle midler for å redde planeten fra kjemiske og kjemisk tilberedte medisiner og legemidler.

  Kama Ayurveda har produkter innenfor forskjellige kategorier som hudpleie, skjønnhet, helse og til og med bading. Kama Ayurveda lager forskjellige produkter for forskjellige kjønn. I tillegg har selskapet forskjellige produkter for tørr, normal og fet hud. Kama Ayurveda hevder at det er ingen bivirkninger av naturlige produkter. Likevel må du vite at naturlige medisiner og produkter virker sakte, og deres virkning er ikke like umiddelbare som kjemisk tilberedte produkter.

  Det er et bredt spekter av naturlige ingredienser i produktene til Kama Ayurveda, blant annet amla, søte mandler, moringa, gurkemeie, shikakai, rørsukker, sukker, kokos, hvete og mangosmør. Kama Ayurveda sier at den aldri bruker kjemiske eller unaturlige ingredienser. Du kan også leie en konsulent som vil fortelle deg om hvilke produkter som er bra for deg, og hvilke produkter som ikke er så bra for deg.
  Selskapet frakter produktene sine over hele verden. Bor man i India så kan man forvente å få varen innen 3-7 dager, bor man i ett annet land så kan man få produktet innen 7-10 dager. Alle produkter som koster over 100 dollar har gratis frakt, men hvis produktet har en pris på under 100 dollar så koster det over 20 dollar med frakt. Man kan også refundere produkter som er skadet, så lenge du kontakter selskapet innen 24 timer.
  Har du spørsmål eller problemer med produktene til Kama Ayurveda, da kan du kontakte dem på mail care@kamaayurveda.com eller telefon 18001232031.

  Klager, komplimenter og tips for Kama Ayurveda
  Har du kjøpt produkter fra Kama Ayurveda? Da vil vi gjerne høre om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Fungerte produktene som de skulle? Fikk du bivirkninger? Var frakten like rask som selskapet lovet? Følte du at kundeservicen var hjelpsom og pålitelig? Skriv gjerne en kundeanmeldelse sånn at andre folk vet om Kama Ayurdeva er noe for dem. Det er også viktig for selskapet å høre dine tilbakemeldinger, sånn at de kan forbedre seg. Vi setter stor pris på din kundeanmeldelse.

  Kama Ayurveda
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kama Ayurveda

  Din rangering

  FAQ

  Er Kama Ayurveda et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kama Ayurveda. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kama Ayurveda?

  Kama Ayurveda opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kama Ayurveda . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!