NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Jamalon

  Det er viktig å lese bøker, nesten uansett hvilken bok det er snakk om egentlig. Det trenger ikke akkurat å være klassisk litteratur for at det skal ha noen verdi, og bare det å få noen vekk fra skjermene som omringer oss til å lese en bok bør ses på som noe positivt. Har du lest en bok i det siste? Om ikke, kanskje er det på tide, og kanskje Jamalon kan ha noe du er ute etter? Det er ikke akkurat mangel på bokbutikker der ute, så hvorfor ikke være litt kresen? Les gjerne vår kundeanmeldelse først, så får du et godt inntrykk av butikken, hva du kan forvente og hva du får der. Da kan det hende at du kjøper deg en bok før du regnet med det selv, for de aller fleste har hatt en god erfaring med denne butikken.

  Vår tilbakemelding av Jamalon

  Dette er interessant nok en butikk med arabisk opprinnelse. Men ikke vær redd, de har også en engelsk versjon som du kan benytte deg av. Og det som er interessant med en slik butikk er faktisk det at da den er arabisk så får du et utvalg av bøker du kanskje ikke har hørt om. Du får muligheten til å kjøpe klassiske bøker fra Vesten, men også fra andre deler av verden. Det er viktig at man utvider horisonten så mye som mulig, og det er noe man faktisk får en mulighet til med Jamalon.

  Det er den største bokbutikken på nett i hele Midtøsten, med nesten 10 millioner bøker i sortimentet sitt. Da er det ganske naturlig at de har mye å velge mellom, og noe som du virkelig bør gi en sjanse. Mange av bøkene er også på andre språk, noe som kan være nyttig om du vil lære deg noe nytt i livet!

  Det gode utvalget

  Når du kjøper noe, uansett hva det er, så vil du ha et godt utvalg. Og som sagt, med mengden av bøker som finnes i denne butikken er ikke det et problem for deg. Du finner veldig mye forskjellige i de aller fleste sjangre. Med mindre du er ute etter en spesifikk bok så kan du bare bla gjennom sidene deres. Du kan sortere utvalget basert på sjanger om du føler det gjør det lettere for deg, så kan du alltids også bruke søkefeltet. Det er gøy å se andre land investere så mye i bøker, og det er alltid en fordel når mennesker leser.

  Når det gjelder priser så avhenger det på boken du kjøper og hvilken utgave det er. For å ta Ringenes Herre som et eksempel så har de flere forskjellige utgaver, og prisene varierer fra et par hundre kroner, til nesten tusen kroner. Ta en titt selv, så får du en god forståelse av alt du kan kjøpe der!

  Jamalon er en interessant butikk, og vi håper noen der som leser har brukt den. Skriv da gjerne inn til oss om du har kjøpt fra Jamalon og fortell mer om det!

  Jamalon
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Jamalon

  Din rangering

  FAQ

  Er Jamalon et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Jamalon. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Jamalon?

  Jamalon opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Jamalon . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!