IT-Haus

Alle kundeanmeldelser

IT-Haus

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Lampeguru
Lampeguru
1 Anmeldelser

Lamper er vel noe vi aldri kan få nok av. Det er noe som er både praktisk for våre hjem, men samtidig noe som gir personlighet og...

Logo Gearbest
Gearbest
1 Anmeldelser

Gearbest er en butikk hvor du kan kjøpe massevis av elektronisk utstyr og "dingser" til en rimelig pris. Det er en slags tvilling av AliExpr...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

IT-Haus

Elektronikk er noe som dominerer våre liv, og som kommer til å fortsette med det i all overskuelig fremtid. Det er noe som stadig vekk forbedres og det kommer ikke minst ny teknologi som gjør det hele interessant. Så det gjelder å holde seg oppdatert på det som skjer, og for å gjøre det så er det smart å lese vår kundeanmeldelse. Denne gangen skal vi titte på IT-haus, det er kanskje ikke et navn alle kjenner til, men det gjør det kanskje enda bedre? Har du erfaring med teknologi så vet du hva du skal se etter, og med hjelp av vår tilbakemelding så blir det enda lettere for deg også! Dette er jo noe mange butikker selger, så det gjelder å finne den aller beste, så les gjerne for å få merinformasjon om IT-haus!

Hva du bør vite om IT-haus
IT-haus er en butikk som er basert i Tyskland, og det er greit for oss nordmenn, blant annet fordi det betyr at du får varen levert fort. Det er viktig for mange,for om du bestiller fra Kina for eksempel så tar det fort flere uker. Og om du for eksempel bestiller en TV, så er det kanskje noe man gjerne vil unngå, om mulig. Det gjør du ved å handle i Europa, og handler du fra Tyskland så kand et også hende at du unngår å betale toll. Det avhenger litt på hvordan selskapet selv gjør det, men det er mulig.

En ting som virkelig er mulig er fri frakt. I Europa har IT-haus gjort det at om du bestiller for over 5000 kroner, så får du gratis frakt. Med tanke på de selger PC-er, rutere, TV og mye annet dyrt, så er det en grense du raskt kan komme over. Du kommer til å bli interessert i det de har å selge, for å si det sånn.

Hva du kan kjøpe
Det er en god variasjon i det man kan kjøpe hos IT-haus, og det finnes kategorier som Computer Systems, Display & Projectors, Print & Scan, Server & Storage, Network, IT- /Office Accessories og Software. Det skal sies at i kategorier som Computer Systems så kan man også kjøpe telefoner. Blant annet finnes den aller nyeste iPhone- og Samsung telefonen som er på markedet.

Utenom akkurat slike ting, så kan du også kjøpe mye annet for teknologi om du har et selskap. Trenger du et bedre nettverk, eller kanskje er du ute etter lagring så har du alt du trenger hos IT-haus. Da kan det være verdt å ta en titt, og det er mange dyre og gode produkter. Du kommer sannsynligvis ikke til å ha noen problemer med å finne det du trenger, og du kan også ta kontakt med dem så kan de kanskje hjelpe deg med å finne noe du virkelig trenger.

Har du kjøpt hos IT-haus? Da vil vi vite mer om det, og fortell oss gjerne om det, og all relevant og nødvendig informasjon som du føler kan være viktig.