iPromo

Alle kundeanmeldelser

iPromo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Voidu
Voidu
1 Anmeldelser

Det er mye en kan satse på som kanskje blir en suksess eller ei. En ting som er sikkert er at spill selger som aldri før, og...

Logo Fanatical
Fanatical
1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Allyouplay
Allyouplay
1 Anmeldelser

Allyouplay er et sted du kan gå for å få alle dine spillbehov oppfylt. Og da prater vi om videospill altså, ikke casinospil...

iPromo

Driver du din egen virksomhet og er ønsker å utvide markedsføringsstrategien din? Kunne du for eksempel tenke deg å få logoen trykt på T-skjorter, drikkeflasker eller annet "merch"? I dag finnes det mange selskap som opererer innen dette området, men hvordan finner du frem til det beste? Ved å lese kundeanmeldelser her på NorskeAnmeldelser så er det mye enklere for deg å finne frem til et godt alternativ. Disse anmeldelsene gjør det blant annet lettere å avgjøre om et selskap både er trygt og pålitelig!

Om Ipromo
Ipromo er et selskap som driver med salgsfremmende produkter relatert til markedsføring på nett. Denne typen produkter, også kalt "merch", har som formål å markedsføre et selskap som for eksempel en T-skjorte med trykk av en virksomhets logo. Ipromo er et privateid selskap som ble opprettet i 1999 og har sitt hovedkontor i Chicago. I følge selskapet selv hjelper de i dag over 45,000 selskap verden rundt med markedsføring gjennom merket produktmateriell, og hevder også å være eksperter innen merkevarebygging.

Produkter og tjenester av Ipromo
Sortimentet til Ipromo består av en rekke ulike produkter som du kan bruke til å markedsføre selskapet eller merkenavnet ditt. Det vanligste produktet for et slikt formål er selvfølgelig T-skjorten, og hos Ipromo finner du en rekke ulike varianter, størrelser og farger av dette produktet. Du kan også få merket eller logoen din trykt på kopper, penner, sko, vesker, ørepropper, klær, sportsutstyr mm. Denne typen markedsføring ved hjelp av produkter kalles gjerne for indirekte markedsføring. Indirekte markedsføring er en strategi som brukes for å gjøre en merkevare mer kjent, som ved at flere personer ser merkevarens logo ved at andre mennesker bruker produkter der logoen vises. Dersom du bestemmer deg for å handle fra denne nettbutikken så kan du forvente en leveringstid på mellom 1-5 virkedager, selv om denne kan variere etter hvilke produkt du bestiller og hvor i verden du befinner deg. Dersom du ønsker mer informasjon om produktene til Ipromo, nyheter i sortimentet, tilbud eller kampanjer så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og andre relaterte temaer. Du kan også følge selskapet på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram. På nettsiden finner du en link som tar deg til selskapets egen blogg der du også finner både mer informasjon om produktene og generelle råd knyttet til indirekte markedsføring.

Komplimenter, klager og tips om Ipromo
Har du benyttet deg av tjenestene til dette selskapet? Har du noen erfaringer med for eksempel kvaliteten på noen av produktene? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker at du og alle våre lesere lett skal kunne finne frem til de beste og tryggeste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding om Ipromo. Gi gjerne svar på noen vanlige spørsmål som hvor lang var leveringstiden? Var produktet slik det fremsto på nettsiden? Hvor lang var responstiden til kundeservice? Eller annen informasjon som du tror kan være nyttig for andre.