NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Insta360

  Et kamera må man ha, uansett om det er på telefonen eller et ekte, vanlig kamera. Det er slik livet har blitt, og det er like greit å tilpasse seg. Det er også greit å finne det beste på markedet, innen den prisklassen man er villig til å betale. Det kan være vanskelig, fordi selv om telefonene på de nye iPhonene er veldig gode så er det klart at det finnes langt bedre kamera enn det på markedet. Alt handler egentlig om hva man vil ha, og hva man er villige til å betale. Sånn sett kan Insta360 være et kamera som er en gyllen middelvei mellom pris og kvalitet, og funksjonalitet. Det er noe litt spesielt med Insta360, som du kanskje forstår fra navnet, men da det finnes mange konkurrenter på markedet, inkludert telefoner, er det verdt å ta en nærmere titt på produktet og om du bør kjøpe det.

  Informasjon om Insta360
  Dette er et kinesisk selskap startet av noen studenter i 2014. Vi kan ta det her først som sist, fordi Insta360 lager produkter som du kan kjøpe direkte hos Apple. Og om det ikke er noe imponerer og gir et godt inntrykk, så er det lite som vil. I tillegg kan du bruke Insta360 til å ta bilder og gi dem til Google for deres Street View-tjeneste, om du gjør det mens du kjører bil eller er i bevegelse. Så dette er et seriøst selskap, som ikke skal anses som et billig kinesisk alternativ til dyre, moderne vestlige kameraer. Med det så kommer det en pris som må betales naturligvis, men det er det verdt, når du ser på kvaliteten som du får. Om du er en av de som liker å følge med de seneste trendene innen teknologi, og være i forkant, så er dette noe bør holde deg oppdatert på.

  Hva du får hos Insta360

  Kameraer er utrolig populære, og med tiden vi lever i med sosiale medier så kan et godt kamera gjøre en stor forskjell for din tilstedeværelse på tjenster som Instagram eller Twitter. Kort sagt så lager Insta360 kameraer som blir betegnet som action-kamera, kamera med 360 graders dekning og 180-3D-kamera. De har også utrolig høy oppløsning med modeller på 11K og oppover. Du får også ulike vinkler å leke med og det er i det hele tatt klart at dette er teknologi som flere kommer til å få lyst til å prøve. De har dog ulike kameraer å velge mellom, slik at du kan kjøpe et kamera du har råd til, samtidig som det ikke går veldig mye utover kvaliteten. Det er utrolig spennende og interessant å se hva de lager og hvordan du kan ta et bilde av verden rundt deg. Det er defintivt verdt å ta en titt og holde seg oppdatert på hva de driver med.

  Introducing Insta360 ONE R - Adapt to the Action

  Erfaringer med Insta360

  Vi ønsker å høre fra Insta360 sine kunder og vite om de er fornøyd med produktet de har kjøpt. Så skriv gjerne til oss og fortell om dine opplevelser.


  Kvaliteten fra Insta360

  Insta360
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Insta360

  Din rangering

  FAQ

  Er Insta360 et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Insta360. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Insta360?

  Insta360 opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Insta360 . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!