NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Imoo

  Er du en av de foreldrene som alltid er bekymret for barna sine? Hvis ja, er det ikke en dårlig idé å kjøpe en smartklokke. Smartklokker hjelper deg med å kunne kontakte barnet ditt når som helst, og den kan finne ut hvor barnet ditt befinner seg. For noen er dette ett bedre alternativ enn mobiltelefoner, fordi smartklokken sitter fast på håndleddet til barnet ditt, noe som gjør at det blir vanskelig å miste klokken.
  Men hvilket smartklokke-selskap kan du stole på. Hvert selskap har sine fordeler og ulemper, og folk har forskjellige erfaringer og tilbakemeldinger av det samme selskapet. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser for å finne ut hvilke selskap du bør handle fra.

  Om Imoo
  Det kinesiske merkevaren Imoo ble etablert i 2015. I Kina er Imoo også kjent som Xiaotiancai, som betyr "lille geni". Dette selskapet produserer smartklokker for barn i alderen 4-15 år. Imoo ble opprettet av herr Kimi, fordi han var bekymret for barna sine mens han var borte. Som elektroingeniør måtte han ofte reise på forretningsmøter, noe som gjorde at han var lenge borte fra barna sine.
  Han ville så gjerne ha noe som han kan bruke for å holde øye med på barna sine. Derfor bestemte han seg for å skape Imoo smartklokken. Han beviste ordtaket: "Nødvendighet er moren til alle oppfinnelser".

  Produkter og tjenester fra Imoo
  Dette selskapet produserer hovedsakelig smartklokker for barn. Imoo mener at disse smartklokkene ikke er som andre selskapers smartklokker. Imoo har introdusert verdens første smartklokke som har ett vippbart dobbeltkamera. Smartklokkene er stort sett vannavstøtende. Imoo selger modellene Imoo watch phone Z6, Imoo watch phone Z1, som du kan få i både lilla og grønn. I tillegg til det så kan du kjøpe Imoo sine egne øretelefoner.
  Imoo sine smartklokker tilbyr videosamtaler, chat og familieprat, klassemodus, avslå ukjente anrop, 2-veis telefonsamtaler, hurtigvalg, nøyaktig posisjonstjeneste, vekkerklokke og trygg kontaktliste.

  Når det gjelder frakt, så er det gratis for produkter som koster mer en 79-euro. Imoo frakter produktet ditt rett til din dør. Dette gjelder bare hvis du bor i Europa, Amerika, Canada, Australia eller New Zealand. Hvis du bor et annet sted, kan du ikke få produktet tilsendt til ditt hus. I følge Imoo vil produktet ditt bli sendt innen 2 til 9 dager etter betaling.
  Det er også en 15 dager returnering garanti som du kan bruke hvis du ikke er fornøyd med produktet, leverer du den innen 15 dager så får du pengene dine tilbake. Alle produkter har også en 2 års garanti. For å kontakte Imoo, så kan du varsle dem via nettbasert kundestøtte, eller deres e -postadresse support@imoostore.com.

  Klager, komplimenter og tips for Imoo
  Hvis du har handlet fra Imoo før, så hadde vi satt stor pris på din erfaring og tilbakemelding. Var produktet i god stand, eller ble produktet lett ødelagt? Var frakten like rask som det ble påstått? Var kundeservicen profesjonell og effektiv? Gjerne gi oss tilbakemelding sånn at andre folk kan ta nytte av dine erfaringer.

  Imoo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Imoo

  Din rangering

  FAQ

  Er Imoo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Imoo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Imoo?

  Imoo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Imoo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!