Hvordan velge riktig penn med trykk

Hvordan velge riktig penn med trykk
Nettbutikker

I denne artikkelen vil vi diskutere alle disse tingene og mer. Mot slutten vil du trygt kunne velge den perfekte pennen med trykk for din bedrift! Så les videre for å få innsikt i hvordan du skal velge den beste pennen fra Axon eller en annen leverandør til ditt bruk.

Penntype

Å velge penntype er det første trinnet i denne prosessen. Vil du ha en kulepenn, en gelpenn eller noe helt annet? Hver type penn har sine egne fordeler og ulemper. For eksempel er kulepenner vanligvis billigere og har langvarig blekk, men de er ikke like glatte å skrive med. Gelpenner, på den annen side, gir en jevnere skriveopplevelse, men har en tendens til å være dyrere. Vurder hva som er viktigst for deg før du bestemmer deg.

Pennestørrelse

Det neste du bør tenke på er pennstørrelsen. Dette vil i stor grad avgjøres av hvordan du planlegger å bruke pennen. Trenger du en penn som får plass i lommen, så vil du ha noe lite og kompakt. Men hvis du trenger en penn for å skrive lange essays, vil du ha noe med en større fat. Det er viktig å finne en størrelse som er behagelig for deg å holde og bruke.

Pennfarge

Til slutt må du velge en pennfarge. Dette kan virke som en liten detalj, men det kan faktisk være ganske viktig. Fargen på pennen kan si mye om virksomheten din. For eksempel blir blått ofte sett på som profesjonelt og pålitelig, mens grønt er assosiert med vekst og nye begynnelser. Vurder bildet du vil projisere før du tar den endelige avgjørelsen.

Trykket på pennen

Nå som du har valgt penntype, størrelse og farge, er det på tide å tenke på trykket. Hva skal trykket si? Hvor stor skal den være? Dette er viktige spørsmål å svare på før du starter trykkeprosessen.

Trykket skal være tydelig og lett å lese, så sørg for å velge en skrifttype som er lesbar. Når det gjelder størrelse er det viktig å finne en balanse mellom for liten og for stor. Du vil at trykket skal være merkbar, men ikke overveldende.

Hvordan kan du distribuere pennene?

Når du har valgt den perfekte pennen med trykk, er det på tide å begynne å tenke distribusjon. Hvordan vil du få pennene i hendene på målgruppen din? Det er noen forskjellige alternativer å vurdere. Du kan distribuere dem selv eller leie et firma til å gjøre det for deg. Du kan også gi dem bort som reklameartikler på arrangementer eller messer.

Penner som reklameartikler

Penner er et flott salgsfremmende element fordi de er nyttige og har en bred appell. De kan deles ut på arrangementer eller messer, eller til og med sendes til potensielle kunder. Hvis du velger å bruke penner som reklameartikler, sørg for å inkludere firmanavn og kontaktinformasjon på utskriften. Dette vil hjelpe folk å huske bedriften din når de trenger produktene eller tjenestene dine.

Hvor mange penner bør du kjøpe?

Antall penner du trenger vil avhenge av noen få faktorer, inkludert budsjettet og størrelsen på målgruppen din. Hvis du har et stramt budsjett, kan du starte med en mindre ordre og øke den om nødvendig. Det er alltid bedre å ha for mange penner enn ikke nok!

Hvor kan du bestille penner?

Det er en rekke selskaper som selger penner, så det er viktig å gjøre undersøkelser før du kjøper. Les anmeldelser og sammenlign priser for å finne det beste tilbudet. Du kan også bestille penner online fra en rekke nettsteder. Når du bestiller penner, sørg for å spesifisere type, størrelse, farge og trykk du ønsker. Dette vil sikre at du får akkurat det du trenger for din bedrift.

Hvor lang tid tar det å få pennene med trykk?

Tiden det tar å motta pennene dine vil variere avhengig av selskapet du bestiller fra. De fleste bedrifter har en standard produksjonstid på to uker, men noen kan være raskere eller tregere. Sørg for å spørre om produksjonstider før du legger inn bestillingen. Det anbefales å bestille pennene dine i god tid før du trenger dem.

Andre reklameartikler

Penner er bare en av mange reklameartikler du kan bruke til å markedsføre virksomheten din. Andre populære alternativer inkluderer t-skjorter, kaffekrus og vannflasker. Men uansett hvilken reklameartikkel du velger, sørg for at det er noe folk faktisk vil bruke. Det nytter ikke å bruke penger på noe som havner i søpla.

Når det gjelder å markedsføre virksomheten din, er det mange alternativer å velge mellom. Men hvis du vil ha noe som er både nyttig og rimelig, så er penner et godt valg. Bare pass på å ta deg tid til å velge riktig penn med trykk før du tar din endelige avgjørelse. Med litt planlegging kan du lage et kraftig markedsføringsverktøy som vil bidra til å utvide virksomheten din.

Sammendrag

Penner er et flott salgsfremmende verktøy fordi de er nyttige og har en bred appell. Når du velger penn er det viktig å vurdere type, størrelse, farge og print. Du må også bestemme hvordan du vil fordele pennene og hvor mange du trenger.

Bestill pennene dine på forhånd for å sikre at du har nok til dine behov. Og husk å inkludere firmanavnet og kontaktinformasjonen på utskriften slik at folk kan huske bedriften din når de trenger produktene eller tjenestene dine. Med riktig planlegging kan du lage et flott markedsføringsverktøy som vil eksponere merkevaren din for mange potensielle kunder.

Penner sprer seg raskt. Selv om mange mister disse, er det gjerne da andre som plukker opp og bruker dem. Slik sprer pennene seg i hendene til flere titalls personer innimellom. Invester i penner med trykk, og se merkevaren din bli eksponert for flere!

Mer Nettbutikker