Hvordan finne riktige lamper og belysning for stue

Hvordan finne riktige lamper og belysning for stue
Nettbutikker

Belysning er noe av det viktigste interiøret i hjemmet vårt. Ikke bare er det praktisk nødvendig for å kunne utføre hverdagslige gjøremål, men det er også med å skape den rette stemningen i hvert enkelt rom. Det finnes en rekke ulike lyskilder man kan velge mellom, og ofte foretrekker vi ulike lyskilder til ulike rom og formål. For eksempel trenger du gjerne et sterkere og kaldere lys på badet der du sminker deg enn du gjør på soverommet der mange foretrekker lamper med varmere og lunere lys.

Hvorfor kjøpe hjemmeartikler og belysning på nett

I dag er vi så heldige at vi kan finne stort sett alt vi trenger på nett, og det samme gjelder hjemmeartikler som belysning. Det er likevel noen ting som er lurt å tenke over før du plasserer din første ordre hos en nettbutikk. Belysning er elektroniske produkter som i verste fall kan være brannfarlige dersom de ikke er av god nok kvalitet. Derfor er det svært viktig at du sørger for at du handler fra en pålitelig nettbutikk som fører trygge produkter. For å finne ut om nettbutikken du vurderer å benytte deg av er trygg, bør du først og fremst lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har handlet fra dem. Dette kan du gjør her hos NorskeAnmeldelser! Ved å lese om andre sine erfaringer kan du enkelt finne ut hvilken nettbutikk som passer best for deg før du utfører et kjøp.

Dette bør du vite før du går til innkjøp av nye lamper

Før du kjøper en ny lampe må du først se at lampen er egnet for den bruken eller rommet har tenkt den til. Det er for eksempel ikke alle lamper som kan brukes til bad eller våtrom da disse må være designet for å kunne tåle fuktighet. Du bør også lese om hva som er forskjellen mellom en led lampe og en vanlig lampe, da du kan spare mye energi og penger på å velge led.

Slik velger du riktig taklampe til stuen

Når du skal velge en taklampe til stuen må du tenke over hvilket behov lampen skal dekke. Tenk over hva du egentlig gjør mest når du er i stuen. Er det mest TV-titting det går i, eller er det et sted du gjerne bruker til å lese en god bok? Er du mest ute etter et stemningslys? Eller trenger du godt lys over spisebordet? Mange trenger faktisk begge deler! Da kan det være lurt å velge en taklampe som er egnet for dimmer slik at du kan justere lysutslippet etter hvilket behov du har der og da. Sørg også for å se nøye på målene for lampen og finn gjerne frem et måleband slik at du får et godt inntrykk av størrelsen på lampen for å se om den kommer til å passe akkurat der du har tenkt. Som regel har man også bruk for mer enn en lampe i stuen. Dersom du velger en taklampe som har et fint stemningslys kan det tenkes at du også burde se etter en god leselampe som kan brukes når du har behov for et sterkere lys. Hvis du er opptatt av belysningen skal være energivennlig bør du helt klart fokusere på å finne en led lampe da disse bruker mye mindre strøm enn tradisjonelle lyskilder.

Hva du kan forvente å finne hos Christiania Belysning

Christiania Belysning er en butikkjede som selger belysning til stue og resten av hjemmet gjennom fysiske butikker og på nett. Her kan du finne lamper til alle rom i huset, og de fører et bredt utvalg av lamper som taklamper, bordlamper, gulvlamper, led lamper, baderomslamper mm.

Har Andlight stort utvalg av belysning til stue?

En annen forhandler av belysning på nett er Andlight. Denne nettbutikken har et stort utvalg av ulike lamper og modeller til både stuen og andre rom, og de selger også lamper fra både rimelige merker og mer kjente designermerker. Noen av merkene du kan forvente å finne hos Andlight er blant annet Artemide, Muuto, Fritz Hansen og Tom Dixon.

Mer Nettbutikker