NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Horze

  Hest er best! Eller, det kommer kanskje an på ditt perspektiv og hva du liker. Men om du liker hester så bør Horze være et stoppested for deg som er ute etter utstyr til både hester og ryttere. Så la oss se hva Horze kan tilby deg som gjør det til så spesielt.

  Om Horze

  Historien om Horze strekker seg helt tilbake til 1982 da Gunnar Gangsø startet produksjon av hesteutstyr som hestesko, hesteseler og dekken i Lahti, som ligger i Finland. Man ville nesten at med et slikt navn så ville Gangsø vært norsk, men det er han altså ikke. Opprinnelig het Horze Finn-Tack og det tok enda noen år til før butikken begynte å gå bedre, og startet med en mer automatisert produksjon. Det var først i 2003 at Horze ble lansert, og den første nettbutikken ble åpnet i Norge. Så ble det åpnet et lagerhus i Nederland, noe som jo er logisk nok med tanke på forskjellen i beliggenheten og fordelene ved å ha det i Nederland. Horze er ikke den første nettbutikken for hesteutstyr, men det er definitivt en av de bedre, og da Horze er et varemerke i seg selv kan du også stole på kvaliteten som leveres.

  Hva du kan kjøpe på Horze

  Her kommer jo også det viktigste spørsmålet, og trenger du utstyr til hesten din, eller til en hobby du har som involverer hest så bør Horze være høyt oppe på listen. Det ser du også om du besøker siden selv, fordi alt er profesjonelt fremstilt og det viktigste av alt, utstyret, er det veldig mye av. Så om du driver med hestesport, uansett om du eier hest eller ikke, så finner du det du er ute etter. Og med en så fysisk aktivitet som det å drive med hest er så ødelegges ting ofte. Ting slites og rives, og man behøver alltids en ny sadel, eller en grime. Eller kanskje behøver du klær som passer en rytter? Da vil du jo ha noe som er av bra nok kvalitet, som ikke ødelegges så raskt, men som heller ikke koster en arm og et ben. Sånn sett så virker det som om Horze dekker alle de kravene, og mer, i tillegg til å være veldig trendy med det de selger. Det høres ut som en veldig god kombinasjon fra vår side i hvert fall!

  Kvaliteten på Horze

  Da gjenstår det jo et spørsmål, og det er: er kvaliteten hos Horze like bra som vi tror den er? Er klærna slitesterke? Og tåler utstyret en støyt? En støyt som den kommer til å få. Det at de har 4 og en halv stjerne på Trustpilot tilsier i det minste at de fleste kunder er fornøyde med de. Men er du det?

  Vi ønsker å høre fra dere som har kjøpt på Horze, som har hatt dårlige opplevelser, hvor du har opplevd at kundetjenesten ikke har vært optimal. Vi ønsker også å høre om det positive, så om du har kjøpt hos Horze vil vi at du skriver inn til oss! Vi venter på deg.


  Treningsvideo hos Horze

  Horze
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Horze

  Din rangering

  FAQ

  Er Horze et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Horze. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Horze?

  Horze opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Horze . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!