Horze

Alle kundeanmeldelser

Horze

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Horze

Hest er best! Eller, det kommer kanskje an på ditt perspektiv og hva du liker. Men om du liker hester så bør Horze være et stoppested for deg som er ute etter utstyr til både hester og ryttere. Så la oss se hva Horze kan tilby deg som gjør det til så spesielt.

Om Horze
Historien om Horze strekker seg helt tilbake til 1982 da Gunnar Gangsø startet produksjon av hesteutstyr som hestesko, hesteseler og dekken i Lahti, som ligger i Finland. Man ville nesten at med et slikt navn så ville Gangsø vært norsk, men det er han altså ikke. Opprinnelig het Horze Finn-Tack og det tok enda noen år til før butikken begynte å gå bedre, og startet med en mer automatisert produksjon. Det var først i 2003 at Horze ble lansert, og den første nettbutikken ble åpnet i Norge. Så ble det åpnet et lagerhus i Nederland, noe som jo er logisk nok med tanke på forskjellen i beliggenheten og fordelene ved å ha det i Nederland. Horze er ikke den første nettbutikken for hesteutstyr, men det er definitivt en av de bedre, og da Horze er et varemerke i seg selv kan du også stole på kvaliteten som leveres. 

Hva du kan kjøpe på Horze
Her kommer jo også det viktigste spørsmålet, og trenger du utstyr til hesten din, eller til en hobby du har som involverer hest så bør Horze være høyt oppe på listen. Det ser du også om du besøker siden selv, fordi alt er profesjonelt fremstilt og det viktigste av alt, utstyret, er det veldig mye av. Så om du driver med hestesport, uansett om du eier hest eller ikke, så finner du det du er ute etter. Og med en så fysisk aktivitet som det å drive med hest er så ødelegges ting ofte. Ting slites og rives, og man behøver alltids en ny sadel, eller en grime. Eller kanskje behøver du klær som passer en rytter? Da vil du jo ha noe som er av bra nok kvalitet, som ikke ødelegges så raskt, men som heller ikke koster en arm og et ben. Sånn sett så virker det som om Horze dekker alle de kravene, og mer, i tillegg til å være veldig trendy med det de selger. Det høres ut som en veldig god kombinasjon fra vår side i hvert fall!

Kvaliteten på Horze
Da gjenstår det jo et spørsmål, og det er: er kvaliteten hos Horze like bra som vi tror den er? Er klærna slitesterke? Og tåler utstyret en støyt? En støyt som den kommer til å få. Det at de har 4 og en halv stjerne på Trustpilot tilsier i det minste at de fleste kunder er fornøyde med de. Men er du det?

Vi ønsker å høre fra dere som har kjøpt på Horze, som har hatt dårlige opplevelser, hvor du har opplevd at kundetjenesten ikke har vært optimal. Vi ønsker også å høre om det positive, så om du har kjøpt hos Horze vil vi at du skriver inn til oss! Vi venter på deg. 


Treningsvideo hos Horze