NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Hollywood

  Hollywood

  er den typen butikk som du bruker for å være kul, eller for å i det minste se kul ut. Det er mange butikker en kan kjøpe streetwear hos, men man vil jo helst gjøre det hos noen som kan mye om det, og som selger klær som virkelig representerer den stilen. Og Hollywood virker jo til å gjøre det, i tillegg tar den jo sitt navn fra et område i byen streetwear opprinnelig kommer fra. Men betyr det nødvendigvis at du bør kjøpe hos dene butikken? La oss se litt nærmere på den.

  Informasjon om Hollywood

  Det som på en måte er "problemet" med Hollywood er navnet, fordi når folk ser det navnet så kommer man ikke til å tenke umiddelbart på streetwear. Samtidig så betyr det jo at selskapet kommer høyt på søkelistene til Google på grunn av sitt navn. Hollywood er et søsterselskap av Caliroots, og det er svensk. Svenskene har jo rykte på seg i å være litt mer internasjonale enn oss nordmenn og du kan finne butikker i både Gøteborg og Stochkolm. Ellers foregår så klart mye av handelen på nettet, som viser seg å fungere som juling det også. Det som er saken med butikker som Hollywood er at de i essens ikke selger luksusvarer. Noe som gjør butikken passende for veldig mange, både når det kommer til stil, men også selvsagt når det kommer til lommeboken.

  Typer av klær du finner på Hollywood

  Om du vet litt om hva streetwear er så vet du nok også hva du kan forvente deg her, og det som er greia med slike butikker er at da de selger kun en bestemt type stil så finner du et veldig godt og bredt produktssortiment. Du finner alt fra sko, jeans, jakker, gensere, skjorter og mer. Men det er ikke alt, og det er noe som kanskje setter Hollyodd litt høyere enn sine konkurrenter. Og det er det faktum at du kan kjøpe snowboard, longboard og skateboard der. Det å ha alt på et sted, hvor du kan kombinere din egen personlige stil med det du ønsker å kjøpe av klær er gull verdt og er noe som folk setter pris på. De selger også produkter til barn og kvinner, så om du ønsker å komplettere looken for hele familien så har du mulighet til det på Hollywood. Som sagt, det er slike ting som gjør at kvaliteten på hele butikken blir litt bedre enn sine konkurrenter.

  Hva kundene synes om Hollywood

  Men alt det positive betyr ikke så mye om deres kunder ikke er fornøyde. Og det kan være hvilken som helst årsak, enten det handler om kvalitet på produktene, treg leveranse eller andre ting. Så da vil vi gjerne høre fra dere som har shoppet hos Hollywood for å vite hva dere synes om de. Og det behøver ikke nødvendigvis å være bare negativ heller, da vi ønsker et så bredt spekter av ulike meninger som mulig.

  Så skriv gjerne inn til oss og fortell!


  Lang tradisjon med Hollywood

  Hollywood
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Hollywood

  Din rangering

  FAQ

  Er Hollywood et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Hollywood. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Hollywood?

  Hollywood opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Hollywood . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!