Holapick

Alle kundeanmeldelser

Holapick

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Holapick

Det finnes ingen mangel på nettbaserte moteforhandlere! Mote har kommet en lang vei og på mange måter har dette vært revolusjonerende for moteforhandlere, men enda mer for motehandlere. I dag er man ikke begrenset av å måtte reise nært og fjernt for å finne antrekket vi så lenge har letet etter, og heller ikke for å prøve den nye butikken du hører om fra venner og familie. Det er så enkelt som ett klikk, og vipps, så er klærne på vei rett hjem til døren. Men uansett om man tilsynelatende har så mye makt som kunde er det ikke enkelt å vite hvilken moteforhandler er best. Når mote er så rask og billig, får man egentlig det man betaler for? Det kan hjelpe å lese tilbakemelding fra tidligere kunder før man bestiller mote fra et fremmed selskap. Holapick er et av nykommerne i moteindustrien. Les videre og lær mer om selskapet. 

Om Holapick
Holapick er et netthandel selskap og var opprettet i 2008. De har som mål å tilby stort utvalg av plagg til ekstremt lave priser. Rask levering og retur, og garanterer kvaliteten av hver vare. Det finnes lite informasjon på deres nettside om hvem og hvor selskapet er etablert, inkludert hvor deres hovedkontor ligger. 

Produkter og Tjenester hos Holapick
Holapick har et tilsynelatende stort utvalg av varer som for det meste består av klær til kvinner. De tilbyr en mange forskjellige design som passer til forskjellige moter og personlige stiler. Klærne deres koster ikke skjorta, men er ikke de billigste på markedet heller. Plaggene har en mange mønster å velge mellom som ofte er interessante og unike. Mange motiv er morsomme og skaper litt glede i hverdagen. De tilbyr gratis frakt ved bestillinger over $75. Kunder har 30 dagers returrett og er trenger ikke å gi en grunn for at de ønsker pengene tilbake. Selskapet tillater de fleste betalingsmetoder inkludert MasterCard, AmericanExpress og Visa. Holapick leverer til de fleste land i verden, og har en liste med oversikt over hvilke land dette gjelder, inkludert normal leveringstid. 

Komplimenter, Klager og Tips til Holapick
Raskt mote, stort utvalg, og til en veldig rimelig pris er vanskelig å avslå. Men er Holapick så rimelig, og bra, som de påstår? Det kan være en stor hjelp å lese kundeanmeldelser fra tidligere kunder som var fornøyd eller ikke var det. Slik kan vi enkelt finne ut om vi bør styre unna og spare pengene til noe bedre. Har du erfaring med Holapick vil vi gjerne høre om din opplevelse, også om du vil legge igjen en liten kommentar så setter vi stor pris på dette! Hvordan er kvaliteten av plaggene som selskapet seller? Syns du det var verdt pengene? Er selskapet så billig som de påstår? Hadde de stort utvalg og klær å velge mellom? Ville du anbefalt selskapet til venner og kjente? Eller mener du at dette er et selskap andre bør unngå? Skriv en liten tilbakemelding som andre kunder kan gjøre seg klok på. Du kan gjøre en stor forskjell for andre.