NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Historie

  Er du over gjennomsnittet interessert i historie og liker å lese spennende artikler om hvordan en historisk begivenhet egentlig foregikk, hvorfor det skjedde og hva konsekvensene ble? Hvorfor utvandret så mange til Amerika? Hvilke katastrofale omstendigheter ledet til første verdenskrig? Hvilke epidemier var de verste som har herjet gjennom historien? Historien vår er full av fortellinger, krig, drama, skjebner, oppdagelser og forviklinger. Bladet Historie dekker de viktigste øyeblikkene siden tidenes morgen. Se tilbake på alle de historiske hendelsene som er bakgrunnen for vår verden slik den ser ut idag! Les anmeldelsene her for å se om Historie kan være bladet for deg.

  Om Historie
  Historie er et populærhistorisk tidsskriftsom tar for seg kjente og ukjente historiske begivenheter med detaljert penn og objektiv framstilling. De går under huden til de involverte personlighetene og gir et innblikk i hvorfor de handlet som de gjorde. Bladet fokuserer på bredde innenfor verdenshistorien og tar for seg temaer om blant annet krig, samfunn, kultur, sivilisasjoner, teknikk, kriminalitet, vitenskap og utforskning. De skriver om det siste innen arkeologi og hittil ukjente historieoppdagelser, samt kuriosa om ting du muligens aldri har hørt om før. Historiens største dramaer blir også dekket og framstilt med forklarende bilder og faktabokser. Historie er svært opptatt av kildekritikk og de henviser alltid til kildene sine etter hver artikkel. Du kan sende inn spørsmål om alt mulig rart som du måtte lure på og skaperne av magasinet vil forklare og svare på spørsmålet ditt på de første sidene i bladet.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller signere deg opp som abonnent og motta det i posten hver måned. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet rett hjem i posten. De har kampanjepriser dersom du ikke har vært medlem før og dersom du binder deg opp som abonnent, kan du når som helst velge å si opp abonnementet. Historie har dessuten en nettside der de publiserer flere av sine artikler og dersom du er abonnent kan du logge inn for å få tilgang til bladet digitalt, samt hele arkivet deres. Klikk her for å kontakte Historie direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Historie
  Har du lest Historie? Hva synes du om artiklene deres? Er de fengende og spennende eller forventet du noe helt annet? Lærte du noe nytt eller visste du alt du leste om fra før? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre historieinteresserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring og det du vet om Historie. Si gjerne noen ord om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent? Var magasinet enkelt å bestille? Kom det i posten til riktig tid? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene med artiklene sine?

  Hva synes andre lesere om Historie? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det mest interessante tidsskriftet eller finnes det andre som er bedre? Les anmeldelsene om Historie her for å se hva bladet har å tilby.

  Oslo bys historie 1050-1924, 1950, Del 1

  Historie
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Historie

  Din rangering

  FAQ

  Er Historie et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Historie. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Historie?

  Historie opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Historie . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!