NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gullmagasinet

  Anmeldelser Gullmagasinet

  Smykker kan være fantastiske. Et fint kjede og et armbånd kan komplettere og pryde ditt bilde. Men hvor kan du finne og kjøpe de beste smykkene? Ett av selskapene som tilbyr smykker er Gullmagasinet. Men hva er kvaliteten på deres ørepynt og ringer? Skal du se ut pen og modern i deres smykker? Skal deres kundeservice håndtere din henvendelse på en ordentlig måte? Hvor leng bli du tvungen å vente din bestilling? Hva kan du forvente fra kundeservicen hvis du har et spørsmål, en klage eller et problem? Hjelper de deg? Før du bestiller noe fra Gullemagasinet, les anmeldelser av deres ekte kunder. Deres subjektive meninger, ærlige kommentarer og virkelige erfaringer kan hjelpe deg med å beslutte om Gullmagasinet er butikken som passer deg.

  Om Gullmagasinet

  Gullmagasinet.no var opprinnelig en tradisjonsrik gullsmedforretning. Den var begrunded av Gullsmed J. Jørgensen i Hønefoss i 1871. Fra oppstart har familien solgt diamantsmykker, gullsmykker og sølvsmykker, samt dåpsgaver, sølvbestikk og bunadsølv. Gullmagasinet.no drives av 6. generasjon av denne familien. Bedriften har også erfaring med reparasjon og vedlikehold av smykker og tilhørende varer. Alle selskapets leverandører er norske, og alle smykker er norsk designede. Gullmagasnet selger bare 585 gull i alle gullsmykker. Dette er en viktig informasjon fordi ved netthandel kan det i ny og ne være 375 gull i smykkene. Det er ikke den tradisjonelle industri-standarden. Selskapets hovedleverandør er norske Sigmund Espeland, med lang erfaring på det norske markedet. Selskabet tilbyr oss også smykker og produkter både til barn og dåpsanledninger. De har barnesmykker med emalje, gull eller sølv. De har også et bredt utvalg av gifteringer og forlovelsesringer. Blant gifteringene selger de alt fra tradisjonelle modeller i både gult gult og hvitt gull, med en glatt overflate, satinert eller børstet.

  Tjenester av Gullmagasinet

  Selskapet tilbyr oss alt best mulig. Det er blant annet fri frakt over 1000, rask levering og gratis gravering. På deres nettside kan man velge smykker, gavetips, dåpsgaver, bunadsølv, sølvbestikk og klokker. Det finnes alltid noen av smykker som er tilgjenglide for billigere penger på supersalg. Har du noen problem med varene deres eller vil du stille noen spørsmål? Du kan ta kontakt med kundeservice ved å fylle opp et skjema på nettesiden. det er også mulig å skrive et brev via e-post eller ringe dem, alle dager uten søndag. Vil du se og lese mer selskapets nyheter, følg dem på Instagram.

  Klager, vurderinger og tips for Gullmagasinet

  Har du noen gang bestilt noen av anheng, armbånd, ringer eller ørepynt hos Gullmagasinet? Har du kanskje kjøpt sølvbestikk eller dåpsgavr hos dem? Er du blitt fornøyd med varerskvalitet? Vil du anbefalle selskapet til venner, bekjente eller slektninger? Da er det vi som er nysgjerrige på å høre mer om din erfaring med denne bedriften. Var du tvungen å vente din bestilling lengre enn du forestilte? Hva slags kundeservice sikrer denne butikken til kunder som trenger hjelp? Vennligst skriv din egen anmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om dette selskapet. Eller les anmeldelser av andre mennesker som har allerede kjøpt hos Gullmagasinet, før du avgjør å kjøpe der.

  Se denne videoen om produksjon av en platinum ring med diamanter

  Gullmagasinet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Gullmagasinet

  Din rangering

  FAQ

  Er Gullmagasinet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gullmagasinet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gullmagasinet?

  Gullmagasinet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gullmagasinet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!