Gullmagasinet

Alle kundeanmeldelser

Gullmagasinet

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Gullmagasinet

Anmeldelser Gullmagasinet
Smykker kan være fantastiske. Et fint kjede og et armbånd kan komplettere og pryde ditt bilde. Men hvor kan du finne og kjøpe de beste smykkene? Ett av selskapene som tilbyr smykker er Gullmagasinet. Men hva er kvaliteten på deres ørepynt og ringer? Skal du se ut pen og modern i deres smykker? Skal deres kundeservice håndtere din henvendelse på en ordentlig måte? Hvor leng bli du tvungen å vente din bestilling? Hva kan du forvente fra kundeservicen hvis du har et spørsmål, en klage eller et problem? Hjelper de deg? Før du bestiller noe fra Gullemagasinet, les anmeldelser av deres ekte kunder. Deres subjektive meninger, ærlige kommentarer og virkelige erfaringer kan hjelpe deg med å beslutte om Gullmagasinet er butikken som passer deg.

Om Gullmagasinet
Gullmagasinet.no var opprinnelig en tradisjonsrik gullsmedforretning. Den var begrunded av Gullsmed J. Jørgensen i Hønefoss i 1871. Fra oppstart har familien solgt diamantsmykker, gullsmykker og sølvsmykker, samt dåpsgaver, sølvbestikk og bunadsølv. Gullmagasinet.no drives av 6. generasjon av denne familien. Bedriften har også erfaring med reparasjon og vedlikehold av smykker og tilhørende varer. Alle selskapets leverandører er norske, og alle smykker er norsk designede. Gullmagasnet selger bare 585 gull i alle gullsmykker. Dette er en viktig informasjon fordi ved netthandel kan det i ny og ne være 375 gull i smykkene. Det er ikke den tradisjonelle industri-standarden. Selskapets hovedleverandør er norske Sigmund Espeland, med lang erfaring på det norske markedet. Selskabet tilbyr oss også smykker og produkter både til barn og dåpsanledninger. De har barnesmykker med emalje, gull eller sølv. De har også et bredt utvalg av gifteringer og forlovelsesringer. Blant gifteringene selger de alt fra tradisjonelle modeller i både gult gult og hvitt gull, med en glatt overflate, satinert eller børstet.

Tjenester av Gullmagasinet
Selskapet tilbyr oss alt best mulig. Det er blant annet fri frakt over 1000, rask levering og gratis gravering. På deres nettside kan man velge smykker, gavetips, dåpsgaver, bunadsølv, sølvbestikk og klokker. Det finnes alltid noen av smykker som er tilgjenglide for billigere penger på supersalg. Har du noen problem med varene deres eller vil du stille noen spørsmål? Du kan ta kontakt med kundeservice ved å fylle opp et skjema på nettesiden. det er også mulig å skrive et brev via e-post eller ringe dem, alle dager uten søndag. Vil du se og lese mer selskapets nyheter, følg dem på Instagram.

Klager, vurderinger og tips for Gullmagasinet
Har du noen gang bestilt noen av anheng, armbånd, ringer eller ørepynt hos Gullmagasinet? Har du kanskje kjøpt sølvbestikk eller dåpsgavr hos dem? Er du blitt fornøyd med varerskvalitet? Vil du anbefalle selskapet til venner, bekjente eller slektninger? Da er det vi som er nysgjerrige på å høre mer om din erfaring med denne bedriften. Var du tvungen å vente din bestilling lengre enn du forestilte? Hva slags kundeservice sikrer denne butikken til kunder som trenger hjelp? Vennligst skriv din egen anmeldelse og fortell oss hva du virkelig synes om dette selskapet. Eller les anmeldelser av andre mennesker som har allerede kjøpt hos Gullmagasinet, før du avgjør å kjøpe der.