Grooming Lounge

Alle kundeanmeldelser

Grooming Lounge

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Grooming Lounge

Skjønnhet og det ta vare på seg selv er ikke bare for kvinner. Det var kanskje en tid da det var mer sant, og det fantes flere skjønnhetsprodukter for kvinner enn for menn, men det er noe som har forandret seg ganske mye. I hvert fall til en viss grad. I dag finnes det sider som Grooming Lounge, osm spesialiserer i å selge produkter kun for menn, og det er for hår, skjegg, og alt for kroppen egentlig. Det ville vært bortimot uhørt for noen år siden, men samfunnet har gjennomgått en stor forandring, og det er jo egentlig like greit! Her kan du lese vår kundeanmeldelse av Grooming Lounge, det du bør vite om det og om vår erfaring med den tilsier hvorvidt du bør handle der eller ikke. Så les gjerne videre for mer informasjon.

Hva du bør vite om Grooming Lounge
Dette er et amerikansk selskap, og det var jo der mye av trenden med at menn skulle begynne å tenke på huden sin, skjegget og lignende startet. Dette er dog en litt annerledes side, i at det ikke er bare sånn at du kan kan kjøpe produkter der. Du kan også ta kontakt med dem og sette opp en time for å få råd og tips om hvordan du kan få det perfekte skjegget, eller bare generell veiledning. Det er noe som er greit å få faktisk, fordi ikke alle vet hvordan slike ting gjøres, og det kan faktisk ha en stor effekt på hvordan du ser ut.

På mange måter føles dette som en ganske eksklusiv butikk. Man ser det til en viss grad med prisene som er satt på produktene, hvor det kanskje ikke er direkte dyrt, men det er ikke billig heller. Så får man jo velge selv hva man vil ha, men det er definitivt mye der som kan friste deg.

Hva du kan kjøpe
En tilbakemelding om en butikk må jo også fortelle deg om hva du kan kjøpe. Og de har satt sammen et godt utvalg. Det er de vanlige kategoriene du kan kjøpe i, noe som betyr hud, hår, kropp, skjegg og barbering. Det er dog alltid interessant å huske på at dette er en butikk for menn, så du kan tenke deg at det er et relativt godt og interessant utvalg av produkter, som du sannsynligvis ikke finner veldig mange andre steder på nettet. De har gjort en god jobb, og du bør også vite at de selger sine egne produkter. Men de har ikke et gedigent ego, da de også selger produkter fra andre merker, så du har stor frihet i det du kan kjøpe og selve utvalget. Er det noe du liker der er det bare å ta sjansen. Mange av merkene er ikke tilgjengelige i så mange butikker her i Norge, så hvorfor ikke kjøpe hos Grooming Lounge?

Har du noe du vil fortelle oss om Grooming Lounge, uansett om det er positivt eller negativt så gjør gjerne det. Da hjelper du både oss og våre lesere!