Gräwe

Alle kundeanmeldelser

Gräwe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Gräwe

Leter du etter høy kvalitets kjøkkentilbehør til en rimelig pris? Hvem er det egentlig som ikke gjør det? Spesielt om man skal gjøre om kjøkkenet, flytte eller bare vil finne en rimelig gave, kjøkkenutstyr må man ha. Med så mange lignende leverandører er det lett at alt går i surr. Hvordan vet man hvilken som er best? Vi vil ha den beste kvaliteten for pengene. Det skal jo være sagt. Fra servise til drikkeglass, det beste er om de er av høy kvalitet. Det vil si at de fungerer bra til sitt formål og varer lenge. Gräwe er en leverandør av rimelige kjøkkenutstyr og tilbehør. Vil du vite mer om selskapet kan du lese videre under. 

Om Gräwe
Gräwe GmbH er et familieselskap som produserer høy-kvalitets kjøkkenutstyr og husholdningsprodukter i hele Europa, til rimelige priser. Selskapet har hovedkvarter i Lüdenscheid og var opprettet i 1970 av Gunter Gräwe. I dag drives selskapet av sønnen Mathias og et av hans barnebarn Hold Gräwe. I 2008 startet Gräwe sin nettvirksomhet med stor suksess. 

Produkter og Tjenester hos Gräwe
Gräwe GmbH er en tysk leverandør av høy-kvalitets kjøkken-produkter til en rimelig pris. Gräwe har en nettside og egen butikk i Tyskland som kan besøkes fra Mandag til Fredag fra kl. 8 til 18. Produktene deres selges også andre steder som for eksempel Amazon. Gräwe selger en rekke forskjellige produkter, utstyr og tilbehør til kjøkkenet. Dette inkluderer Bamboo produkter som tresleiver og redskapsholder, tradisjonell italiensk espresso-koker, termos flasker og kaffi-kanner, og skjærebrett. De selger også tyske steikepanner, høy-kvalitets biff- og pizza kniver, og Damask kniver. Hos Amazon finner man følgende produkter fra Gräwe, som 12 Gräwe Kaffe-skeier i rustfritt stål til GBP 11.10,  6pk Gräwe Tafelmesser Brotchenmesser (dvs. brødkniver) i svart til GBP 17.22, Gräwe 3x Hamburger Presse i stål til GBP 13.36, 100pk Gräwe Engangsbestikk av tre med sølv utseende til GBP 15.04, og Gräwe 0.5L termos til GBP 11.16. Man finner også disse produktene på Gräwe sin nettside. 

Selskapet har en fin nettside, men bare noen få ord er oversatt fra tysk. Det meste av informasjonen tilgjengelig på siden er på tysk. Det hjelper dem neppe på å rekke en internasjonal målgruppe. De har tilsynelatende stort utvalg og rimelig priste kvalitets produkter. Selskapet tar betaling med kreditt eller debet kort av Visa eller Mastercard, i tillegg til PayPal og Workasse, og produkter som selges på Amazon. Gräwe bruker DHL og Deutsche Post til levering av varer. Gräwe gir lite informasjon om leveringstid og kostnader, og dette kan kun vises om man allerede har produkter i handlekurven. 

Komplimenter, Klager og Tips til Gräwe
Leter du etter utenlandske kjøkken og husholdningsprodukter av god kvalitet? Kanskje Gräwe er selskapet for deg. Har du allerede erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du vil gi oss en liten tilbakemelding om din erfaring med selskapet. Hvordan er utvalget av varene til Gräwe? Har de rimelige priser og god kvalitet på produktene sine? Hvordan er kundeservicen? Snakker de bare tysk? Din mening har stor verdi. Skriv gjerne en liten kundeanmeldelse her.