NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gorilla Sports

  For å gå ned i vekt, eller for å komme i god form så er det flere ting en kan gjøre. Og de aller fleste tingene avhenger av hjelp fra noen. Det er svært vanskelig å gjøre det på en korrekt måte uten å lese litt om det, eller å få hjelp. Rett og slett fordi en kan ende opp med å skade seg selv, eller gjøre det feil så en blir til slutt lei og gir opp. Da bør du heller vende deg til sider som Gorilla Sports som har erfaring i emnet og som selger alt du trenger for å komme i god form. Og det er synd om du lar alt det gode arbeidet gå til spille på grunn av småting som lite informasjon eller lignende.

  Informasjon om Gorilla Sports

  Gorilla Sports er ikke et norsk merke, men heller det man kaller for en europeisk merkevare. Det er greit nok det, og det faktum at de har eksistert siden 2005 viser jo at de vet hva de driver med. Det som er interessant med Gorilla Sports er at de lager sine egne produkter, så alt du finner på deres side er laget av selskapet selv. Det er en viss trygghet i det, og at man kan holde de direkte ansvarlig for om noe skulle gå galt. Og dette er heller ikke en side som er spesialdesignet og tilpasset for de som trener ekstremt mye og som er "monstre" på treningsstudioet. Da ville de sannsynligvis ikke hatt så stor suksess, selv om det kan virke slik på produktene deres at de er målrettet mot profesjonelle. Men uansett hvor du er på din ferd mot et sunnere og friskere liv så kan Gorilla Sports hjelpe deg, det er faktisk helt sant.

  Hva du kan kjøpe hos Gorilla Sports

  Egentlig så kan du kjøpe et helt treningsstudio hos Gorilla Sports, det avhenger jo litt på hvor dyp din lommebok er, men i teorien så kan du det da de har alt du ville behøvd for å gjøre det. Og det er det som er det beste med denne siden, at du ikke trenger å lete andre steder, uansett om det er vekter, proteiner, kosttilskudd, apparater eller treningsklær du vil ha. Og om du er i tvil om hva du bør kjøpe så kan du alltids kontakte teamet bak Gorilla Sports som alltid er ledige til å gi deg en hjelpende hånd for hva du bør gjøre. Det virker i det hele tatt som en veldig god butikk å gjøre en handel i, og allerede da er mye gjort.

  Fornøyde kunder hos Gorilla Sports
  De virker veldig ivrige på å hjelpe deg med alle problem du skulle ha, og de sier selv at de gjerne hjelper. Innen rimelighetens grenser, så hva de grensene er varierer nok fra situasjon til situasjon. Vi ønsker derimot å høre fra dere som har brukt Gorilla Sports og vil at dere forteller oss om deres opplevelser.

  Det hjelper andre potensielle kunder å bestemme seg!


  Et treningsstudio hjemme fra Gorilla Sports

  Gorilla Sports
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  6
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  6
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Fornøyd

  Er fornøyd kunde. Kom over den andre anmeldelsen her, og det er langt fra min opplevelse. Jeg kjøpte et vektsett hvor den ene vektskiven var ødelagt år den kom frem (skal sies det er Posten sin feil) og reklamerte via kundeservice. Fikk svar etter fem minutter og ny vektskive ankom i løpet av noen dager. I tillegg fikk jeg en rabattkupong på fri frakt som et plaster på såret til neste gang jeg handler. Det kaller jeg god service altså!! Og jaggu så fikk jeg brukt den rabattkupongen også! Handler definitivt her igjen!!

  Dør: Fabian T.03-03-2021
  mibursulyp13-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Styr unna

  Det er nå 40 dager siden jeg bestilte varer hos gorillasports.no. Det i seg selv kunne jeg leve med. Problemet er at de svarer ikke på henvendelser. Hverken e-post, telefon eller SMS direkte til daglig leder. Telefonen til Gorilla Sports er slått av. Hvis du handler hos dette firmaet og trenger hjelp vil du aldri få kontakt med dem. De svarer rett og slett ikke. Kan du leve med det så er det vel greit. Men å legge mye penger i utstyr og vite at om noe mangler så vil jeg aldri få kontakt med dem, det er ikke greit for meg.

  Dør: Kjetil16-02-2020
  ylotghyytq13-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Gorilla Sports

  Din rangering

  FAQ

  Er Gorilla Sports et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gorilla Sports. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gorilla Sports?

  Gorilla Sports opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Gå Ned i Vekt, Vitaminer og Kosttilskudd, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gorilla Sports . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!