GoCube

Alle kundeanmeldelser

GoCube

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

GoCube

Er du på utkikk etter smarte redskaper til din bedrift, ditt kontoret eller dine ansatte? En smart redskap er en enhet som er designet etter dine behov, med innebygd elektronikk som fungerer i etter mønsteret eller stilene den er instruert til. GoCube er et eksemper på dette. Selskapet selger smarte verktøy av ulike slag til sine kunder. Nedenfor er kundeanmeldelser av selskapet fra tidligere kjøpere, og vi vil gjerne at du leser gjennom anmeldelsene nøye, da det vil hjelpe deg når du handler eller før du handler med selskapet.

Om GoCube
GoCube er et selskap som spesialiserer seg på utrettelig konstruksjon og tilpasning. De skal være et selskap som fokuserer på å utvikle smarte verktøy, redskaper og produkter. I løpet av de siste årene hevder de å ha utviklet, produsert og solgt flere smarte tilkoblede verktøy rundt om over hele verden som er drevet av sensorer, prosesseringsevner, ultralav strøm og trådløs tilkobling. Selv om det ofte var vanskelig til det virket umulig, var det bare et spørsmål om tid før denne gruppen av magi-besatte problemløsere fant ut en måte å løse et av de mest utfordrende problemene de møtte på, hvordan man effektivt kunne passe en verden av teknologi inn i en roterende kube i standardstørrelse og gjør det hele rimelig.

GoCube er en smart kube som sporer bevegelser i sanntid. I tillegg er den app-aktivert, som betyr at den kobler sammen spill med banebrytende teknologi. Som forbruker av produktet vil du oppnå funskjoner som prosesseringsevner, ultralavt strømbruk og trådløs tilkobling. Selskapet beskriver seg som en vintage Rubiks kube som er re-forestilt og redesignet for det 21. århundre med en hastighetskube som lar hvem som helst lære å løse dette klassiske uløselige puslespillet på en morsom og interaktiv måte, forbedre ferdighetene sine, spore fremgangen deres. og konkurrere med venner og familie i verden.

Produkter og tjenester fra GoCube
GoCube er et nettbasert selskap som forhandler produkter som leaderboard, GoCube, Rubik's Connected og tilbehør til selskapet deres. GoCube er utstyrt med avanserte sensorer for å spore og måle aktivitet, en treghetsmålingsenhet (IMU) for å spore orienteringen til kuben og kobles via Bluetooth 5.0 til GoCube-følgeapplikasjonen. Selskapet hevder å være laget av materialer av høyeste kvalitet, inkludert lysende indikasjoner og en magnetisk hastighetsmekanisme, som tillater en helt ny opplevelse av rask og flytende lek, samt gir mye moro og verdifull tid til familien, hjemme eller på farten.

Kontaktinformasjon til GoCube
Selskapet kan bli kontaktet av kunder på sosiale medier for å vite om de siste produktene og tjenestene som er oppdatert av selskapet via blant annet Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok. Kunder kan kontakte selskapet for henvendelser og spørsmål via e-post på support@getgocube.com.

Erfaringer med GoCube
Har du noen gang prøvd GoCube? Hva synest du om produktene? Levde selskapet opp til dine forventninger? Vi vil gjerne høre om din erfaring med dette selskapet. Møtte du noen problemer? Hvordan var kundeservicen? Var nettsiden brukervennlig? Fikk du ønsket opplevelse gjennom tjenestene deres? Gi din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse her.  

Les også hva andre kunder synest om selskapet, og finn ut om dette er et selskap du burde stole på ved å se hvordan andre kunders erfaring har vert.

Les flere anmeldelser av andre selskap her.