NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Go Dream

  Noen ganger er det greit å ha muligheten til å oppleve noe nytt, komme seg bort fra hverdagen litt og nyte livet. Det er ikke alltid det er like lett å gjøre, og alle forpliktelser et voksent menneske har gjør det litt vanskelig. Men det er mulig, om man bare "gidder". For det finnes steder, i Norge og i utlandet som man kan dra til for å oppleve noe helt nytt og skape minner for livet. Mange av de stedene kan du finne hos Go Dream, en nettside som selger opplevelser og ferier til noen av de beste destinasjonene i Europa og også USA. Det finnes jo mange slike sider på nettet, så man vil helst finne den perfekte kombinasjonen av kvaltiet og pris. Har Go Dream det? La oss ta en litt nærmere titt og se!

  Ting du bør vite om Go Dream

  Dette er en butikk som har vært aktiv siden 2007, og det er i 2012 at de vendte seg nordover til våre breddegrader. Ideen bak det hele er jo ganske enkel, da de selger opplevelser til mennesker, hvor du kan bare velge det du vil ha og ikke tenke så mye på planlegging og slike ting. Det er utrolig enkelt og smidig for deg som kunde, og det faktum at de har kontor i New York sier veldig mye om suksessen de har hatt de siste årene. Så er jo også navnet veldig bra, da Go Dream er noe kanskje folk søker på hos Google, og plutselig får de opp dette selskapet. Det er også perfekt som en gavebutikk, hvor du kjøper et gavekort. Det kan enten være en verdi på gavekortet eller en spesifikk opplevelse du vil gi til noen. Og om du er i tvil så er det filtrerte forslag avhengig på hvem du vil gi det til.

  NCT DREAM 엔시티 드림 'GO' MV

  Hva du får hos Go Dream

  Noe av det beste med denne tjenesten er utvalget av opplevelser, reiser og andre ting som de har. De har kategorier for alle du er glad i, uansett om det er til din kjære, et barn, bror, foreldre, søster eller bestevennen din. Det finnes også ulike kategorier avhengig på hva du er ute etter, slik at det er lettere å finne fram. Selv om konseptet med dette er at du skal gi bort en opplevelse til noen du er glad i så er det ingenting som stopper deg fra å kjøpe noe til deg selv. Du kan til og med fly jagerfly om du ønsker å ta deg råd til det! På en måte er det ekstremt hva du kan få hos Go Dream, så det lønner seg i det minste å ta en titt på utvalget. Og gjør du det så kan vi nesten love at du kommer til å bli fristet av det de har!

  Om du har prøvd Go Dream vil vi gjerne vite mer om det og om du var fornøyd med opplevelsen. Skriv til oss og fortell oss mer!


  Prøvekjør en luksusbil med Go Dream

  Go Dream
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Go Dream

  Din rangering

  FAQ

  Er Go Dream et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Go Dream. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Go Dream?

  Go Dream opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs, Gavebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Go Dream . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!