NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gjør Det Selv

  Er du nevenyttig og glad i å fikse ting selv? Har du alltid et prosjekt på gang, enten det er å male om det gamle barnerommet, reparere det slitne gjerdet eller bygge en fuglekasse? Kanskje du har en idé om et større prosjekt, men vet ikke helt om det er verdt det å gjøre det selv eller om du burde leie inn profesjonelle håndverkere? Eller at du vet nøyaktig hvordan du vil gå fram for å legge den nye terrassen, men du trenger tips om hvilken vinkelsliper som passer best for deg? Bladet Gjør det selv kan hjelpe deg med alt dette samt en rekke andre tips om oppussing og hjemmesnekring. Les anmeldelsene her for å finne ut av om Gjør det selv er noe for deg!

  Om Gjør det selv
  Gjør det selv er Norges eneste tidsskrift i sitt slag der målet er å hjelpe deg med små og store byggeprosjekter i hjemmet. De tilbyr veiledning fra fagfolk og håndverkere i form av reportasjer og artikler innen kategoriene: hus, hage & tomt, uthus og verktøy. Alt for å spare leseren for tid og penger samt gi inspirasjon og idéer til enhver DIY-entusiast. De gjennomfører tester og vurderinger av blant annet verktøy og forteller deg om nye produkter på markedet. Innholdet er lagt fram på en enkel, men samtidig detaljert måte slik at leseren skal kunne tilegne seg informasjonen og kunnskapen på en lettvint måte. Du kan sende inn spørsmål om alt mulig rart som du måtte lure på og fagfolk vil svare på spørsmålet ditt.

  Produkter og tjenester
  Du kan kjøpe bladet i kiosken eller signere deg opp som abonnent og motta det i posten hver tredje uke. Som abonnent betaler du en månedlig eller årlig sum for å få levert bladet rett hjem i posten. Du kan når som helst velge å si opp abonnementet. Gjør det selv har dessuten en nettside der de publiserer flere av sine artikler og dersom du er abonnent kan du logge inn for å få tilgang til bladet digitalt, samt hele arkivet deres. Klikk her for å kontakte Gjør det selv direkte.

  Ris og ros samt nyttige tips om Gjør det selv
  Har du lest Gjør det selv? Hva synes du om artiklene deres? Er de nyttige og informative eller forventet du noe helt annet? I så fall har du mulighet til å hjelpe andre interesserte ved å skrive en anmeldelse og dele din erfaring om Gjør det selv. Fortell gjerne om innholdet og hva man kan forvente seg av bladet. Er du abonnent? Var magasinet enkelt å bestille? Kom det i posten til riktig tid? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Gir bladet valuta for pengene med artiklene sine?

  Hva synes andre lesere om Gjør det selv? Er de godt fornøyde med innholdet i bladet eller følte de at noe manglet? Er dette det mest interessante tidsskriftet eller er andre bedre? Les anmeldelsene om Gjør det selv her før du bestemmer deg for om bladet passer for deg.

  Gjøre Det Selv

  Gjør Det Selv
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Gjør Det Selv

  Din rangering

  FAQ

  Er Gjør Det Selv et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gjør Det Selv. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gjør Det Selv?

  Gjør Det Selv opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gjør Det Selv . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!