GEVRIL

Alle kundeanmeldelser

GEVRIL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

GEVRIL

Ser du etter et moderne ur med lang historie? Armbåndsur er en av de mest nyttige smykkene vi kan kjøpe oss. Ja, for de er nettopp brukt som en type smykke. Det var kanskje ikke tanken ved ur, men det har helt siden deres oppfinnelse vært klart at skal man ha armbåndsur må de faktisk være fine på. Armbåndsur er i tillegg vært et symbol på velstand og det er fortsatt slik i dag. Som med alt annet i dag har klokker blitt mye rimeligere å få tak i, men det finnes fremdeles merker som produserer klokker som er ettertraktede og dyre å få tak i. Dermed forblir noen klokkemerker et symbol på velstand også den dag i dag. Gevril er en leverandør av armbåndsur i dag som har en lang historie. Om du er interessert i å høre mer om selskapet kan du gjerne lese videre nedenfor. 

Om Gevril
Samuel Friedman er eier og president av Gevril USA. Han begynte å samle og selge klokker i sin ungdom. Selskapets historie kombinerer en talentfull urmaker Jacques Gevril som lagde ur i 1758, mens de ble samlet, solgt og videre utviklet av Samuel Friedman. Han brakte klokkekonseptet til Amerika der selskapet ble populært og har siden den gang tjent flere millioner. 

Produkter og Tjenester hos Gevril
Gevril selger moderne klokker av tradisjonell og talentfult konsept. De lanserte sine egne klokker som Avenue of Americas Glamour, Avenue of Americas Mini, Avenue of Americas Super mini MOP, Colombus Circle, og 1758 Pocket Watch (lommeur). Selskapet har to kategorier, en ved navnet Gevril; Novelties, Mens, Womens, Sports, Chronograph, Classic, Retro, Fashion, og Special Edition. Deres andre kolleksjon GV2 har; Novelties, Mens, Womens, Sports, Chronograph, Classic, Retro, Fashion, og Special Edition. Armbåndsurene fra Gevril kolleksjonen til menn finner man i en rekke utgaver som Chambers, West Village, Hudson Yards, Five Points, Yorkville, West Side, Seacloud, Vanderbilt, Mulberry, Madison, Wall Street, Vaughn, Avenue of Americas, Wallabout, West 30th St, og Canal Street. Av Gevril til kvinner har de Fifth Avenue, Avenue of Americas Classic Mini, Avenue of Americas Classic Super Mini, og Avenue of Americas Mezzo. Av GV2 kolleksjonen til menn har de Marchese, Squalo, Scuderia, Motorcycle Sport, XO Submarine, Aeronautica, Potente, Giromando, Contasecondi, Ligura, og Triton. Til kvinner har de GV2 kolleksjonen som inneholder Spello, Verona, Turin, Milan, Padova, Astor, Naples, Bari, Rome, Astor II, Berletta, Siena, Venice, Matera, Palmanova, Ravenna, Florence, og Marsala. 

Gevril tilbyr gratis levering til USA som standard levering og tar en til to dager, og tilbyr også andre leveringsmetoder mot ekstra betaling. Selskapet tilbyr også gratis internasjonal levering, men dekker ikke skatter og avgifter som kan forekommer, men nevner ikke leveringstid for internasjonale bestillinger. Selskapet tilbyr retur av varen innen 30 dager, men kunder må betale USD 9.95 for å sende varen tilbake. Selskapet har en grei og brukervennlig nettside. De aksepterer Visa, Mastercard, PayPal, Discover og American Express. 

Komplimenter, Klager og Tips til Gevril 
Har du erfaring med Gevril tidligere setter vi stor pris på din tilbakemelding. Skriv gjerne en liten kundeanmeldelse her hos oss. Slik kan du gjøre en tjeneste til andre som sitter med spørsmål.