NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Geoff Anderson

  Skal du ut på fiske? Da er det viktig å ha gode klær og utstyr som kan gjøre at man for en bedre fiskeopplevelse. Det er viktig å kle seg etter rett klima, og derfor må man finne de rette klærne som kan tåle alt fra rein til storm. I tillegg til det så må det være av god kvalitet, og egne seg til langvarig bruk. Det kan være vanskelig å finne den rette butikken for deg. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser om forskjellige butikker, for å finne den butikken med best produkter og service. På denne siden skal vi gi en anmeldelse av sportsfisketilbehør nettbutikken «Geoff Anderson». Her kan du se hva erfaring tidligere kunder har hatt med denne nettbutikken, og vi håper at dette vil hjelpe deg.

  Om Geoff Anderson

  Geoff Anderson er en dansk nettbutikk som fokuserer på å selge sportsfisketilbehør. Firmaet begynte å selge sine første produkter i 1998, og siden da har de satt fokus på å selge klær som er produsert på en bærekraftig måte, sånn at produktet varer lenge uten å bli ødelagt. Geoff Anderson passer på at produktene er laget av miljøvennlige stoffer, og de kjøper bare in varer som er, eller kan blir resirkulert.
  Selskapet har også en resirkulerbar og nedbrytbar Membranteknologi, som fører til at alle produkter er fri for skadelige partikler i vanntettingen (DWR). De fleste av deres underleverandører så vel som deres produsenter er underlagt en administrasjonsenhet som holder oversikt på at hele forsyningskjeden arbeider ansvarlig. Deres leverandørkjede er skandinavisk, og alle produktene som Geoff Anderson selger er kvalitetsjekket og produsert i Europa.

  Produkter og tjenester fra Geoff Anderson

  Geoff Anderson selger en rekke produkter som man kan ha bruk får når man fisker. De selger for det meste klær somJakker, bukser, skjorter, undertøy, sokker og kapser, som er spesielt laget for å fiske. De har for eksempel vanntette og vindtette jakker som gjør at du holder deg tørr under tungt regnvær og storm. De har vanntette og tjukke bokser som gjør at du kan vasse i vannet uten og bli våt. I tilegg har de også isolerte jakker som de mener er tynne og varme. Geoff Anderson tilbyr også andre tilbehør, som for eksempel saks, klesvaskmiddel, verktøyhengere, spissere osv.

  Kjøper man varer over en verdi av 1790kr får man gratis shipping. Geoff Anderson bruker sin egen måling system som for å finne din riktige størrelse, og etter xxxl så har de lagt til en ny størrelse som heter Jumbo x. For kundetjeneste så kan du nå Geoff Anderson på nummeret +45 71 992 982 fra Mandag til Fredag 09.00-15.30, dansk tid. Du kan også kontakte dem på mailadressen info@geoffanderson.dk, de svarer som regel innen 24 timer.

  Komplimenter, klager og tips for Geoff Anderson

  Stoler du på Geoff Anderson når du handler klær for fisketuren din? Hvordan har dine erfaringer hvert med dem så langt? Vi vil gjerne høre alt om din erfaring med Geoff Anderson? En kort anmeldelse har mye å si for om andre vil velge å stole på å kjøpe produkter i fra denne nettbutikken. Er det et pålitelig selskap? Holder de seg på sin tidslinje for rask levering? Er deres kundeservice representanter vennlige og kunnskapsrike om klagene dine? Gi oss tilbakemelding om din erfaring ved å legge igjen en anmeldelse. Dette setter vi stor pris på.

  Geoff Anderson
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Geoff Anderson

  Din rangering

  FAQ

  Er Geoff Anderson et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Geoff Anderson. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Geoff Anderson?

  Geoff Anderson opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Geoff Anderson . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!