Geoff Anderson

Alle kundeanmeldelser

Geoff Anderson

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Geoff Anderson

Skal du ut på fiske? Da er det viktig å ha gode klær og utstyr som kan gjøre at man for en bedre fiskeopplevelse. Det er viktig å kle seg etter rett klima, og derfor må man finne de rette klærne som kan tåle alt fra rein til storm. I tillegg til det så må det være av god kvalitet, og egne seg til langvarig bruk. Det kan være vanskelig å finne den rette butikken for deg. Derfor er det viktig å lese kundeanmeldelser om forskjellige butikker, for å finne den butikken med best produkter og service. På denne siden skal vi gi en anmeldelse av sportsfisketilbehør nettbutikken «Geoff Anderson». Her kan du se hva erfaring tidligere kunder har hatt med denne nettbutikken, og vi håper at dette vil hjelpe deg.

Om Geoff Anderson
Geoff Anderson er en dansk nettbutikk som fokuserer på å selge sportsfisketilbehør. Firmaet begynte å selge sine første produkter i 1998, og siden da har de satt fokus på å selge klær som er produsert på en bærekraftig måte, sånn at produktet varer lenge uten å bli ødelagt. Geoff Anderson passer på at produktene er laget av miljøvennlige stoffer, og de kjøper bare in varer som er, eller kan blir resirkulert.
Selskapet har også en resirkulerbar og nedbrytbar Membranteknologi, som fører til at alle produkter er fri for skadelige partikler i vanntettingen (DWR). De fleste av deres underleverandører så vel som deres produsenter er underlagt en administrasjonsenhet som holder oversikt på at hele forsyningskjeden arbeider ansvarlig. Deres leverandørkjede er skandinavisk, og alle produktene som Geoff Anderson selger er kvalitetsjekket og produsert i Europa.

Produkter og tjenester fra Geoff Anderson
Geoff Anderson selger en rekke produkter som man kan ha bruk får når man fisker. De selger for det meste klær somJakker, bukser, skjorter, undertøy, sokker og kapser, som er spesielt laget for å fiske. De har for eksempel vanntette og vindtette jakker som gjør at du holder deg tørr under tungt regnvær og storm. De har vanntette og tjukke bokser som gjør at du kan vasse i vannet uten og bli våt. I tilegg har de også isolerte jakker som de mener er tynne og varme. Geoff Anderson tilbyr også andre tilbehør, som for eksempel saks, klesvaskmiddel, verktøyhengere, spissere osv. 

Kjøper man varer over en verdi av 1790kr får man gratis shipping. Geoff Anderson bruker sin egen måling system som for å finne din riktige størrelse, og etter xxxl så har de lagt til en ny størrelse som heter Jumbo x. For kundetjeneste så kan du nå Geoff Anderson på nummeret +45 71 992 982 fra Mandag til Fredag 09.00-15.30, dansk tid. Du kan også kontakte dem på mailadressen info@geoffanderson.dk, de svarer som regel innen 24 timer.

Komplimenter, klager og tips for Geoff Anderson
Stoler du på Geoff Anderson når du handler klær for fisketuren din? Hvordan har dine erfaringer hvert med dem så langt? Vi vil gjerne høre alt om din erfaring med Geoff Anderson? En kort anmeldelse har mye å si for om andre vil velge å stole på å kjøpe produkter i fra denne nettbutikken. Er det et pålitelig selskap? Holder de seg på sin tidslinje for rask levering? Er deres kundeservice representanter vennlige og kunnskapsrike om klagene dine? Gi oss tilbakemelding om din erfaring ved å legge igjen en anmeldelse. Dette setter vi stor pris på.