NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Frank Dandy

  Visse klesmerker er ikke helt som alle andre. For eksempel er det visse selskap som lager klær du må betale titusenvis av kroner for, mens andre, som Frank Dandy, lager billig og komfortabelt tøy som passer de aller fleste. Ikke minst lommeboken også! Det er jo en måte å stå litt ut i mengden, for det er ikke akkurat liten konkurranse i motebransjen, og sånn sett gjør Frank Dandy en god jobb. Ikke at de er i direkte konkurranse med eksklusive og dyre motehus rundt om i Europa da, de er i et annet type marked, som du kommer til å forstå når du får vite hva de lager og selger. Høres det interessant ut for deg? Da anbefaler vi at du leser vår review og kanskje til og med bestiller noe fra dem, om du liker det. Det høres ut som en plan!

  Informasjon om Frank Dandy

  Frank Dandy er et svensk klesmerke, og våre svenske naboer virker å være dyktigere på dette enn det vi er. Hva årsaken til det er kan vi bare spekulere i, men det er noe i det, det er helt sikkert. Det ble faktisk startet helt tilbake i 2003, som et motsvart til kjedelig undertøy for menn. Da kan du kanskje gjette hva du kan forvente i denne butikken. Men de har faktisk blitt såpass sterke og store at de leverer over hele verden, noe som tilsier at folk i mange forskjellige land kjenner til dem. For kjøp over 599 kroner er det også gratis frakt, men ellers vil du betale en kostnad på 39 kroner, som tross alt ikke er så mye uansett. Det er mange gode grunner til å handle hos dem, og det er lett å komme i kontakt med support om du skulle behøve det. Så har de et kult navn også!

  SWEDOL & UNIVERN I Handle på begge våre nettbutikker med ett og samme kundenummer

  Hva du kan kjøpe hos Frank Dandy

  Her kommer det, de var altså opprinnelig et motsvar til kjedelig undertøy for menn. Og hos Frank Dandy finner du fargesprakende undertøy, nå også for kvinner. Boksere, truser, bh og alt annet finner du der, i tillegg til annet komfortabelt tøy. Da tenker vi på t-skjorter, badeshorts, strømper og lignende. Du kan ikke kjøpe klær hos Frank Dandy til å ha det på deg til en fest, men komfortabel, det vil du være. Og det er vel nesten en god grunn som noen til å handle hos dem, de selger også gensere, og hettegensere! Det høres vel ganske fristende ut? Så kan du kjøpe noe der både for deg selv og for din kjære om du vil. Hettegenserne deres er til og med unisex, så får vi bare håpe dere har samme størrelse!

  Sannsynligvis har du selv kjøpt noe hos dem, eller kanskje kjenner noen som har. Uansett hva det er, om det er noe du vil dele om Frank Dandy som kan være av interesse vil vi gjerne at du skriver til oss og forteller om det. Det er derfor vi er her, så vi venter på dine innspill!


  Reklame hos Frank Dandy

  Frank Dandy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Frank Dandy

  Din rangering

  FAQ

  Er Frank Dandy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Frank Dandy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Frank Dandy?

  Frank Dandy opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Frank Dandy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!