FramesDirect

Alle kundeanmeldelser

FramesDirect

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Reviews

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

FramesDirect

Lei av å gå til optiker og kjøpe svindyre briller? Det er ikke morsomt å gå til optiker, og enda mindre morsomt er det å føle at man blir pressa til å kjøpe dyre briller og attpåtil fra et så lite utvalg. Om det bare var et sted man kunne gå der det var et stort utvalg, og kunne sortere varer etter pris, eller design som RayBan. Nei, men det finnes det jo faktisk! I dag er vi så bortskjemte at vi faktisk kan kreve en bedre behandling og et større utvalg. Du kan si nei takk til optikeren og istedet lete etter det perfekte brilleparet på nettet. FramesDirect er en nettside som selger et stort utvalg av briller. Her kan du lese videre under og finne ut mer. 

Om FramesDirect
Selskapet var stiftet i 1996, selskapet påstår at de startet den første nettsiden der kunder kunne kjøpe resepbelagte briller. De var de første til å selge progressive og reseptbelagte solbriller. Siden den gang har de blitt en den av verdens største brilleselskap EssilorLuxottica. Selskapet påstår å ha det største utvalget av designermerkede briller på markedet. 

Produkter og Tjenester hos FramesDirect
FramesDirect selger et stort utvalg av briller til menn, kvinner, gutter og jenter. De tilbyr briller, solbriller, i tillegg til reseptbelagte solbriller fra en rekke kjente merker som Adidas, Alexander, Anna Sui, Banana Republic, BMW, Burberrym Calvin Klein, Carrera, Converse, Costa, Cover irl, Crocs, Diesel, DKNY, Dolce & Gabbana, Ducati, Fossil, Gant, Giorgio Armani, Guess, Guess Kids, Harley Davidson, Hello Kitty, Hugo Boss, Jaguar, Juicy Couture, Lacoste, Michael Kors, Moschino, Nascar, Nike, Police, Ralph Lauren, Prada, Ray Ban, og mange mange fler! Man finnes også kategorier som rammemateriale som inkluderer Karbon, Miljøvennlig, Fleksibelt metall, metall, hypoallergenisk, plastikk, plastikk og metall, titanium og tre. Man kan også velge mellom kategorier av rammeform som for eksempel Cat-Eye, rektangulær, rund, firkant og mer. Andre kategorier inkluderer rammefarge størrelse, rammetype som Clip-On, Progressive, Rimless og enda flere.Hos FramesDirect finner man mange kjente brillemerker og stiler på salg der kunde kan spare opp til 50% på disse. De tilbyr også enda bedre rabatter på brilleglass. Det er enkelt å legge til øyeresept og bestille briller til en rimeligere pris enn det man hadde fått hos optiker eller i brillebutikker. De har en veldig brukervennlig og informasjonsrik nettside. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer debit og kredittkort, som Visa, Mastercard, American Express og Discover. I tillegg tar de imot betaling fra Flex Spending og HSA debit kort, og PayPal. De tilbyr gratis levering til de fleste av statene, og tilbyr kunder 30-dagers retur og byttemuligheter på briller, solbriller og uåpnede kontaktlinser. 

Komplimenter, Klager og Tips til FramesDirect
Lei av å gå til optikker hver gang du kunne tenke deg å få et nytt brillepar? Det er det mange andre som også er. Har du tilfeldigvis erfaring med FramesDirect, da vil vi gjerne høre fra deg. Selv om den er god eller dårlig, er din tilbakemelding gull verdt!Her kan du skrive en kundeanmeldelse hos oss. Det tar bare et par minutter.