First Class Watches

Alle kundeanmeldelser

First Class Watches

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

First Class Watches

Er du på utkikk etter en ny klokke eller armbåndsur? Ønsker du å finne en trygg nettbutikk for produkter som dette av høy kvalitet fra kjente merker? Det kan være vanskelig å avgjøre om et selskap virker pålitelig, men ved å lese anmeldelser fra andre kunder som allerede har handlet fra selskap som for eksempel First Class Watches blir dette mye enklere. På NorskeAnmeldelser finner du både informasjon og kundeanmeldelser som vil hjelpe deg med å avgjøre om et selskap kan være et godt alternativ for deg.

Om First Class Watches
First Class Watches er et privateid selskap som har sitt hovedkontor i Kenilworth i England, og ble opprettet i 2004. Selskapet er en autorisert forhandler av en rekke kjente merkevarer. I dag opererer selskapet på et internasjonalt nivå og har rundt 30 ansatte. I følge selskapet selv er målet deres å kunne tilby autentiske klokker fra kjente merkevarer av en høy kvalitet og til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av First Class Watches
First Class Watches sitt sortiment består hovedsakelig av armbåndsur og smykker til både kvinner og menn. Klokkene kan sorteres etter merker, pris og reimer. Du kan forvente å finne produkter fra svært kjente merkevarer som blant annet BOSS, Calvin Klein, Lacoste, Tommy Hilfiger og Swarowski. Smykkene inkluderer alt fra halskjeder og øredobber til ringer og armbånd. Når du handler fra denne nettbutikken kan du forvente en leveringstid på rundt 1-3 virkedager, men selskapet gjør oppmerksom på at denne leveringstiden kan variere. De tilbyr gratis levering for alle bestillinger som har en totalsum over 405kr. Du har automatisk 30 dagers bytterett på alle varer fra First Class Watches, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere varene så lenge de fremstår som nye, ubrukte og i originalemballasjen. For å se en oversikt over varer som er nedsatt i pris kan du gå til salgsavdelingen på nettsiden, og du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om tema som nyheter, tilbud og kampanjer. First Class Watches har også en egen blogg der du kan finne mer innhold og inspirasjon knyttet til produktene deres. I tillegg til vanlige betalingsalternativ som VISA og Mastercard kan du også betale via PayPal, Google Pay, Apple Pay eller Klarna, der sistnevnte også legger til rette for betaling via faktura, delbetaling og utsettelse av betalingen.

Komplimenter, klager og tips om First Class Watches
Har du handlet klokker eller smykker fra First Class Watches? Vi vil gjerne høre din tilbakemelding om dette selskapet dersom du har benyttet deg av noen av produktene eller tjenestene deres. Vi setter stor pris på om du legger igjen en tilbakemelding der du forteller litt om din erfaring med blant annet leveringstiden, brukervennligheten, kundeservicen, produktet, kvaliteten eller annen relevant informasjon. All informasjon du deler om din opplevelse med First Class Watches kan være svært nyttig for andre som vurderer å handle fra denne nettbutikken. Hjelp andre, og la andre hjelpe deg, ved å dele informasjon og anmeldelser her på våre nettsider!