NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Festkompaniet

  Er du glad i å pynte litt ekstra når høytidene kommer? Eller kanskje det er en helt spesiell begivenhet som nærmer seg og du ønsker at festdekorasjonene skal være både iøyenfallende sette den lille prikken over i-en på feiringen? Er du ansvarlig for venninnen din sin bursdag og leter etter fargematchende dekor i favorittfargen hennes? Eller er det snart karnival og du behøver et kostyme til minsten i barnehagen fordi taktikken om å tre et laken over hodet på ham som et spøkelse er blitt møtt med bare trass og mas? Eller kanskje du har dilla på unike og kule pyntedetaljer til fest som ingen andre har sett før og som gjør litt mer inntrykk enn servietter fra matbutikken. Nettbutikken Festkompaniet tilbyr alle slags produkter som kan piffe opp enhver festanledning, enten det er kostymer eller borddekking som står på agendaen. Sjekk ut andres anmeldelser her for å se om Festkompaniet kan ha dekorasjonene og pynten som du leter etter.

  Om Festkompaniet
  Festkompaniet er en norsk nettbutikk med over 17 000 artikler til salgs på nettsiden deres. De tilbyr alle mulige festartikler til ulike festiviteter og høytider som dåp, konfirmasjoner og bryllup eller babyshower, valentinsdagen og halloween. De poster dessuten artikler, tips og guider som inspirasjon til ulike fester med detaljerte planer og temaer som kan hjelpe deg på vei hvis du står helt fast med planleggingen.

  Produkter og tjenester
  Festkompaniet selger alt mulig du måtte trenge til festen, festtilbehør, borddekking, bakeartikler, kostymer og dekorasjoner. Du kan bestille via deres nettside festkompaniet.no og få fri frakt dersom du bestiller for over 600 kroner. Deres vanlige fraktkostnad for kjøp under 600 kroner ligger på 49 kroner. Alle bestillinger sendes i løpet av 1-2 virkedager og du har en rekke ulike valg når det kommer til leveringsmetoder, som for eksempel levering rett hjem, henting på posten eller ekspresslevering for de som planlegger i siste i liten. Ikke helt fornøyd med varen du har kjøpt? Festkompaniet tilbyr utvidet 365 dagers åpent kjøp for alle kjøp. Er du en influencer og ønsker å få sponset produkter fra Festkompaniet gjennom et samarbeid? Benytt denne epostadressen dersom du ønsker å kontakte Festkompaniet for mer informasjon og assistanse. De har dessuten en Facebook-side og Instagram hvor du også kan kontakte dem direkte. Meld deg på deres nyhetsbrev fra hjemmesiden deres for å få oppdateringer og butikkens nyheter i innboksen din.

  Ris og ros samt nyttige tips om Festkompaniet
  Har du handlet hos Festkompaniet? Da vil vi gjerne høre din mening om denne nettbutikken, uansett om det er gode eller dårlige erfaringer. Var det enkelt å bestille fra hjemmesiden deres? Er du fornøyd med varene du mottok i posten, levde de opp til forventningene dine slik de framsto i nettbutikken? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del din erfaring om Festkompaniet for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Festkompaniet? Les anmeldelsene om Festkompaniet her for å se om denne nettbutikken har produktene for deg. Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  First Impression: Festkompaniet

  Festkompaniet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Festkompaniet

  Din rangering

  FAQ

  Er Festkompaniet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Festkompaniet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Festkompaniet?

  Festkompaniet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Festkompaniet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!