Fairyseason

Alle kundeanmeldelser

Fairyseason

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Fairyseason

Når du kjøper noe på nettet vil du gjerne treffe den der gode kombinasjonen av kvalitet og pris. Det er ikke alltid man får til det, spesielt ikke når man ser noe man virkelig får lyst på. Det avhenger dog litt på hvilken butikk man leter i, og hva man er vant med. For det er ikke akkurat mangel på dyre klesbutikker der ute, så det avhenger litt på deg og din egen tålmodighet egentlig. Leter du godt nok så finner du butikker som Fairyseason. Det er kanskje ikke et navn man umiddelbart forbinder med klær, men når du går inn på butikken ser du at de har mye å selge deg. Ikke hørt om den tidligere? Les mer for all info du trenger, så kanskje du ser at det finnes alternativ!

Informasjon om Fairyseason
Dette er en butikk som har sitt kontor i Hong Kong, og det er egentlig ganske typisk for hele presentasjonen og inntrykket man får. I tillegg ser man det på produktutvalget, som er fokusert på klær, men har samtidig så mye variasjon. Sånn sett er det en god butikk å handle hos, som også gir deg gratis frakt om du handler for over 119 dollar. Drøye 1000 kroner altså, og med tanke på at varene kommer fra langt unna synes vi det er ganske greit. Så er det også greit å påpeke at selv om varene de selger er billige, så er de langt i fra de billigste på nettet, så du kommer fort opp til 1000 kroner. Man må dog være klar over at det kan ta litt tid før produktene kommer, opp til en hel måned. Men har du gjort slik handel tidligere er du nok klar over det. Har du noe du lurer på kan du kontakte dem via chat eller mail, også på Facebook!

Hva du kan kjøpe
Det er vel egentlig ganske tydelig, da det er en butikk som har ensidig fokus på klær og tilbehør rundt det, og bare for kvinner. De har flere forskjellige kategorier du kan ta en titt på, med ulike plagg og variasjoner. Det skal sies at utvalget er veldig bra, uansett om du behøver sko, kjoler, tilbehør, svømmetøy eller annet. Om du vil se elegant ut finnes også det tilgjengelig. Så har de også en egen salekategori hvor produktene er enda billigere. Modellene er kanskje litt eldre, men det er vel egentlig ikke så farlig, eller? Du finner alt du trenger for å kle deg fint og om du er litt stor i formen så behøver du ikke å bekymre deg. Fairyseason selger størrelser helt opp til 5XL så det er noe for alle der, noe vi virkelig liker! Det er verdt å ta en kikk på i det minste.

Erfaringer med Fairyseason
Mange nordmenn liker slik handel, og det er ikke så rart. Så om noen av dere som leser dette har gjort det når det kommer til denne butikken og har noe dere vil dele, å venter vi på dine innspill!


Anmeldelse av Fairyseason