NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Etoren

  Det å ha en elektronikkbutikk som selger varer og produkter som er nye er en god indikasjon på at du kommer til å tjene ganske mye penger. Spesielt om du kan selge den nyeste iPhonen eller Samsungen for litt mindre penger enn det dine konkurrenter kan. Da vil folk strømme til, fordi det er slik vi i dag fungerer som et samfunn. Etoren er en slik butikk, hvor de selger all mulig elektronikk, inkludert telefoner. Men det er langt i fra alt de selger, og om man kan supplementere sortimentet med en variasjon av produkter så kan man tjene penger. Men er Etoren butikken å kjøpe dine produkter fra? La oss ta en nærmere titt på dem og se, det er i det minste et godt alternativ om du vil ha en telefon og ikke vil kjøpe et abonnement til.

  Informasjon om Etoren

  Etoren har kontor tre steder, i Singapore, Hong Kong og i London. Det tilsier at man har å gjøre med et relativt stort selskap, noe som bør i teorien gi deg som kunde større sikkerhet og tillit? De har eksistert siden 2015, og i et teknologimarked som bare vokser og vokser, så har de også gjort det samme. Og når man har med en så stor butikk å gjøre så er frakten enkel å organisere, da du får produktet levert rett til døra, og om du skulle behøve hjelp til noe, så får du det raskt. I det hele tatt så er det en god kombinasjon av ulike faktorer som gjør at man i teorien ikke bør ha noen problemer å handle fra Etoren. Siden som sådan er ryddig og oversiktlig, og du kan søke i ulike kategorier og produkter så du finner fort frem til det du er ute etter.

  Kurs i Shopify: starte nettbutikk | Utdannet.no

  Hva du kan kjøpe hos Etoren

  De selger telefoner, nettbrett, kamera, droner, tilbehør og mye annet. Du kan dog ikke kjøpe datamaskiner, stasjonære eller bærbare. Men de fleste av oss er egentlig ute etter telefoner uansett, eller billig tilbehør. Det er en annen ting å opplyse om, at prisene jevnt over virker å være litt lavere hos Etoren enn i norske butikker, både når det kommer til telefoner, men også andre produkter som selges der. På en måte så er man vel tvunget til å ha lavere priser, da ingen ville bestilt et produkt fra Kina om det var like dyrt som i landet man bor i. Det er visse fordeler med å handle i utlandet, og en lavere pris er veld et aller viktigste som folk er ute etter. Uansett så kan det være verdt å ta en titt på hva de selger, så kanskje du finner noe du liker?

  Har du kjøpt fra Etoren?

  Som alltid vil vi gjerne oppfordre våre lesere, som har brukt Etoren til handel, til å skrive til oss og fortelle om deres opplevelser. Om dere er fornøyde med prosessen, produktet og generelt handelen hos Etoren. På den måten hjelper dere både Etoren og andre kjøpere som er interesserte.


  Bør du kjøpe iPhone eller Samsung

  Etoren
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Etoren

  Din rangering

  FAQ

  Er Etoren et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Etoren. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Etoren?

  Etoren opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Etoren . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!