NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Eton

  Det å ha på seg finklær er ikke akkurat hele tiden komfortabelt, og når man skal kjøpe for eksempel en fin skjorte så må man gjerne betale litt mer for at den skal både se fin ut og føles bra på kroppen. Det er massevis av merker og butikker som gjør det, og Eton er kanskje en av de største her i Norden, som har et eget fokus på det. Eton er sånn sett en ganske spesiell butikk, hvor det er verdt å være ekstra oppmerksomme på dem, på hva de selger og hva du kan finne der. Og det beste er at skjortene deres er av såpass høy kvalitet at du kommer til å være komfortabel i dem, i stor motsetning til andre merker. Så la oss se litt nærmere på dem.

  Informasjon om Eton

  Eton er en svensk butikk, og de er veldig glade i slike ting, å se litt mer pampete ut enn det vi gjør. Det er ingenting galt med det i og for seg og er noe som har gitt oss svært gode produkter tidligere. En annen ting verdt å vite at dette er en 90 år gammel bedrift! Den ble startet helt tilbake i 1928, under navnet Syfabriken Special. Det betyr at den har overlevd en verdenskrig, noe som er mindre imponerende om en husker svenskenes rolle! Men i løpet av årene har de vokst seg så store at de til og med har åpnet en butikk på Manhattan, i et fasjonabelt strøk, noe som er veldig imponerende. En to-etasjers butikk midt i forretningshjertet i USA er ikke dårlig, og det sier noe om kvaliteten på det de selger, og hvorfor du som kunde bør ha stor tillit til dem! Eton har også gratis frakt og gratis retur, noe som er bare en gedigen bonus!

  ETON COLLEGE Documentary 1995: "Inside Eton"

  Hva du kan kjøpe hos Eton

  Fokuset er på skjorter, som nevnt tidligere. Og det er en butikk eksklusivt for menn, noe som er litt forfriskende da svært mange selskap og bedrifter fokuserer på kvinner. Og da fokuset kun er på skjorter så er utvalget også veldig stort og du finner all slags typer av skjorter, for alle typer menn. Du kan til og med spesialbestille skjorten til å passe akkurat dine mål, noe som gir deg den absolutt beste komforten tenkelig. Når en snakker om noe slik, om både komfort, kvalitet og tilfredshet spiller prisen en mindre rolle, spesielt fordi det uansett ikke er så dyrt. Det er rett og slett slik at man vil kjøpe noe når man besøker Eton, for det er en eleganse ved det de selger som du kommer til å ha bruk for, før eller siden. Når de også selger tilbehør, som slips, sløyfe, skjerf og annet, så kan du komplettere ditt antrekk og være den meste elegante, uansett hvor du er. Da er det vil i det minste smart å besøke siden?

  Om du har kjøpt en skjorte fra Eton, skriv gjerne til oss og fortell om dine opplevelse!


  Hvordan du lager en perfekt dresskjorte!

  Eton
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Eton

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Eton et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Eton. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Eton?

  Eton opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Eton nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!