Ericdress

Alle kundeanmeldelser

Ericdress

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Ericdress

Når du vil kle deg fint så gjelder det å ha en stor nok garderobe til det. Det kan i visse tilfeller vise seg å være vanskelig, fordi om man vil unngå å ta på seg de samme klærne så må man kjøpe mye, og det kan fort bli ganske dyrt. Det avhenger dog på hvor du kjøper, og hva slags smak du har. Men butikken du handler i betyr mye, for det er klart, om du kjøper fra Gucci så skal du ha en ganske sunn og frisk månedslønn for å dekke alle dine behov. Men om ikke, så hvorfor ikke ta en titt på det Ericdress har? De har mer enn du kanskje aner, og prisene er veldig gode i forhold til mange andre butikker. Basert på erfaring og tilbakemelding fra deres kunder så kan det vise seg å være en god butikk. Les mer her!

Hva du bør vite om Ericdress
Dette er en av de butikkene du sannsynligvis har sett mange eksempler av tidligere. De har samlet en hel haug med forskjellige produkter når det kommer til klær, både for stil og mote, og lar deg velge hva du synes er best. Det er ingen entydig retning butikken tar, så den passer for mange mennesker, og for flere forskjellige stiler. Det er viktig for enhver butikk, men man kan i det minste si at klærne man kan kjøpe er trendy, om ikke annet. En annen ting å vite om er at de ikke selger merkevarer i butikken heller, men det er også en grunn til at de har såpass billige klær. Ofte er det jo navnet som krever en stor sum, men fjerner man navnet faller plutselig prisen! Det er alltid salg hos Ericdress, og det er store sjanser for at du finner en god pris på det du er ute etter!

Hva du kan kjøpe hos Ericdress
I motsetning til mange lignende butikker på nett som dette, så kan man kjøpe klær til både menn og kvinner her. Det er en styrke for butikken, og noe som gjør at et par kan finne noe som matcher for dem. Det er en god variasjon også for menn, selv om det i større grad finnes produkter for kvinner der. Det er uansett ikke så overraskende, men det er jo bra for menn å ha enda en butikk å handle hos. Det er den typen av informasjon en kundeanmeldelse kan gi deg, fordi mange menn ville nok antatt at dette var en butikk bare for kvinner. Men det er altså ikke tilfellet. De selger også forskjellige tilbehør og skjønnhetsprodukter, igjen både for menn og kvinner. Det er mange valgmuligheter hos Ericdress, og skal du handle klær så virker det som et ganske godt valg for de fleste av oss. Så er jo også prisene mer enn rimelige i forhold til kvaliteten man får!

Til de av dere som har handlet i denne butikken vil vi at dere skriver til oss og forteller om din erfaring. Hjelp oss med å hjelpe andre!