Entertainment Earth

Alle kundeanmeldelser

Entertainment Earth

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Entertainment Earth

Leker er ikke alltid bare leker, det kan også være svært verdifulle samleobjekter og det finnes et helst samfunn som interesserer seg for dette segmentet. Det kan ofte være snakk om svært sjeldne produkt, og dersom man ønsker å kjøpe et slikt samleobjekt er det veldig viktig å finne frem til en pålitelig forhandler. Entertainment Earth er en nettbutikk for både populære og sjeldne leker, og her på NorskeAnmeldelser finner du all informasjonen du trenger for å avgjøre om dette kan være en god butikk for deg.

Om Entertainment Earth
Entertainment Earth ble opprettet allerede i 1995 og bestod av et lite team som fant og solgte sjeldne samleobjekter innen leketøy-segmentet ut fra en liten garasje. Selskapet ble opprettet i San Fernando Valley i Los Angeles, USA. Teamet bestod av ansatte som selv var samlere av slike produkter og derfor visste hvor vanskelig det var å finne de sjeldne artiklene. Den første originale nettbutikken ble lansert allerede i 1996 og siden da har de fortsatt å vokse til dagens godt etablerte selskap.

Produkter og tjenester av Entertainment Earth
I sortimentet til Entertainment Earth vil du finne en rekke leketøy og andre produkter fra kjente merker og selskap. De fører både rimelige men populære leker som enten er nye eller av en vintage karakter, i tillegg til svært sjeldne og dyre samleobjekter. Sortimentet er hovedsakelig fra svært kjente merker som blant annet LEGO, Mattel og Aquarius. Du kan forvente å finne leker relatert til kjente tegne- eller tv-serier som Marvel, Spider Man, Batman, Transformers og Star Wars. Alle ordrer fra denne nettbutikken vil bli sendt fra Amerika, noe som medfører en leveringstid på omtrent 9-14 dager fra sendingen gjennomføres. Du vil motta et sporingsnummer for bestillingen din slik at du kan følge med på sendingen underveis. Det kan være verdt å merke seg at selskapet ikke er ansvarlig for eventuelle import- eller tollavgifter noe som vil si at dette kan komme som et tillegg på internasjonale ordrer. Når du handler fra denne nettbutikken har du automatisk 90 dager bytterett på alle ordrer, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge det fremstår som nytt, ubrukt og i originalemballasjen. For å holde deg oppdatert på nyheter, kampanjer og tilbud hos Entertainment Earth kan du melde deg på deres nyhetsbrev. Et slikt nyhetsbrev vil sørge for at du mottar jevnlige e-poster om dette og annet som omhandler selskapet.

Komplimenter, klager og tips om Entertainment Earth
Har du benyttet deg av noen av tjenestene eller produktene til Entertainment Earth? Eller har du andre erfaringer med selskapet? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller beste nettbutikkene. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Fortell gjerne litt om din erfaring med for eksempel leveringstiden, produktet, kvaliteten, servicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre som vurderer å benytte seg av denne nettbutikken.