eBooks

Alle kundeanmeldelser

eBooks

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

eBooks

Er du en lesehest som ser etter et stort utvalg til en rimelig pris? Da er du jammen ikke alene. Hvem vil sløse bort masse tid med å gå fra bibliotek til bokbutikker for å finne ut om de har et stort utvalg av bøker som interesserer oss eller finne akkurat den boken vi ønsker oss. I dag finnes det så mange forskjellige nettbaserte bokforhandlere som selger de besteselgende bøkene, nye og brukte, til en rimelig pris og ofte med gratis levering. Hva er det ikke å like? Det er nettopp det du vil finne ut, og det er det god grunn for. eBooks er ett av mange forhandlere av nettbaserte bøker i dag. Men hva gjør at eBooks skiller seg ut fra mengden, eller gjør de i det hele tatt det? Her kan du lese videre om selskapet og finne ut om selskapet er riktig for deg. 

Om eBooks
Selskapet var opprettet i 2000 og er en populær forhandler av over en million unike e-bøker og har et stort utvalg. De har en liste av forskjellige enheter man kan bruke for å lese deres bøker, og man kan sammenligne forskjellige format og filtyper av ebøker.

Produkter og Tjenester hos eBooks
eBooks er en nettside som selger nettbaserte bøker og filer. Populære temaer hos eBooks inkluderer Business, Historie, Datamaskin, Religion, Helse og Fitness, Vitenskap, og Kropp og Sjel. Andre kategorier inkluderer kjønnliteratur med generell kjønnliteratur, barn- og ungdomsbøker, voksne, krim kjønnliteratur, fantasi, fiktiv kjønnliteratur, romantikk, science fiction, thriller og spenningsthriller. Sakprosa kategorien inkluderer arkeologi, arkitektur, kunst, biografi og autobiografi, business og økonomi, handverk og hobby, aktuelle hendelser, drama, utdanning, natur, fmailie og forhold, folklore og mytologi, mat og vin, utenlandske språk, bøker, spill, matematikk og mye mer! Ebøkene tilgjengelig på deres nettside kommer ikke alltid i samme format, og kommer an på hver ebok. Priser varierer også noe og ligger på rundt 2 GBP til 7 GBP. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer de vanlige kredittkortene som Visa, Mastercard, American Express og Diners Club. Siden bøkene er kun tilgjengelig i nettbasert format er det ikke mulig å returnere bøker slik man vanligvis kan, og selskapet aksepterer derfor ikke retur av bøker. 

Komplimenter, Klager og Tips til eBooks
Er du på utkikk etter en miljøvennlig måte å lese så mye som du bare vil? Uten å måtte tenke på om boken er ny eller brukt? Da kan ebøker være noe som kanskje passer for deg. eBooks er en nettbasert fohandler av ebøker med stort utvalg til rimelige priser. Har du allerede erfaring med eBooks, og kan fortelle andre om din opplevelse? Da har du kommet til riktig sted. Vi vil nemlig høre om dine opplevelser med selskapet, om de er gode eller dårlige. En kort tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell og hjelpe andre som tenker på å kjøpe ebøker. Skriv en liten kundeanmeldelse her. Det tar bare ett lite minutt! Del din erfaring og gi andre råd om å bruke eller ungå dette selskapet når det gjelder kjøp av nettbaserte bøker og filer.