NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser East Essence

  Religion

  er noe som er en faktor i de flestes liv, selv om man kanskje anser seg selv som en ateist. Men uansett hvor man er, så er man omringet av andre kulturer og religioner. Og det gir en viss berikelse som ikke mye annet kan gi, selv om ikke alle er fornøyde med det. Blant annet ser man det i hvordan muslimer kler seg, som føles så utrolig fremmed for oss i Norge. Det på tross av at det har vært muslimer i over et halvt århundre! Du har kanskje lurt på hvor de får tak i slike klær, og kanskje du er interessert selv. Da kan East Essence være butikken for deg. Ikke hørt om før? Det er ikke så rart, så les gjerne videre for mer informasjon.

  Informasjon om East Essence

  Noe overraskende er dette ikke en butikk basert i Midt-Østen eller noen av de arabiske landene. Nei, dette er en butikk med kontor i California, Silicon Valley for å være nøyaktig. Ikke at det har så mye å si, men dette er tross alt en av de største butikkene i verden når det kommer til det de selger. Det er en slags motebutikk for muslimer, for både kvinner og menn. Og høres det interessant ut så liker du kanskje også det at de har gratis frakt for kjøp over 99 dollar. Det er ikke en veldig høy grense, noe som gjør det til et godt valg å handle hos dem. De har også store størrelser, helt opp til 7XL faktisk, noe som bør dekke det meste av deres kundebase. Og om det er sånn at du ønsker å returnere varen så er det mulig uten problemer, så fremt du gjør det innen tiden naturligvis. Dette virker som en god butikk for alle muslimer å kjøpe hos, for de som bruker slike klær selvsagt.

  Hva du kan kjøpe

  Som nevnt ovenfor er dette en butikk for både kvinner, menn og barn. Hele familien får altså det de trenger, uansett om det er til hverdagen, hijab, til bønn eller annet. Selve utvalget er veldig bra og de har også ulike inspirasjoner, blant annet marrokansk, tyrkisk, arabisk og annet. De selger også visse "vestlige" plagg, men de er naturligvis beskjedne og dekkende. Alle typer av behov dekkes, og utvalget kan vel sies å være større for kvinner. Det er ikke så rart med tanke på kulturen, men hele familien kan altså få plaggene de trenger hos East Essence. Så er det også visse plagg de selger som ingen kommer til å ane er kjøpt i en muslimsk klesbutikk, noe som kan være av interesse for mange? uansett, om dette er noe du er ute etter så bør East Essence være en butikk du besøker.

  Erfaringer

  Om du har kjøpt der så vil vi vite mer om det, både vi og våre lesere. Da hjelper du oss med dine erfaringer så kan andre bestemme seg for om de vil kjøpe sin klær i akkurat denne butikken!


  Introduksjon til East Essence

  Menypunkter og SEO (søkemotoroptimalisering) | Multicase nettbutikk

  East Essence
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om East Essence

  Din rangering

  FAQ

  Er East Essence et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om East Essence. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr East Essence?

  East Essence opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til East Essence . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!