East Essence

Alle kundeanmeldelser

East Essence

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

East Essence

Religion er noe som er en faktor i de flestes liv, selv om man kanskje anser seg selv som en ateist. Men uansett hvor man er, så er man omringet av andre kulturer og religioner. Og det gir en viss berikelse som ikke mye annet kan gi, selv om ikke alle er fornøyde med det. Blant annet ser man det i hvordan muslimer kler seg, som føles så utrolig fremmed for oss i Norge. Det på tross av at det har vært muslimer i over et halvt århundre! Du har kanskje lurt på hvor de får tak i slike klær, og kanskje du er interessert selv. Da kan East Essence være butikken for deg. Ikke hørt om før? Det er ikke så rart, så les gjerne videre for mer informasjon.

Informasjon om East Essence
Noe overraskende er dette ikke en butikk basert i Midt-Østen eller noen av de arabiske landene. Nei, dette er en butikk med kontor i California, Silicon Valley for å være nøyaktig. Ikke at det har så mye å si, men dette er tross alt en av de største butikkene i verden når det kommer til det de selger. Det er en slags motebutikk for muslimer, for både kvinner og menn. Og høres det interessant ut så liker du kanskje også det at de har gratis frakt for kjøp over 99 dollar. Det er ikke en veldig høy grense, noe som gjør det til et godt valg å handle hos dem. De har også store størrelser, helt opp til 7XL faktisk, noe som bør dekke det meste av deres kundebase. Og om det er sånn at du ønsker å returnere varen så er det mulig uten problemer, så fremt du gjør det innen tiden naturligvis. Dette virker som en god butikk for alle muslimer å kjøpe hos, for de som bruker slike klær selvsagt.

Hva du kan kjøpe
Som nevnt ovenfor er dette en butikk for både kvinner, menn og barn. Hele familien får altså det de trenger, uansett om det er til hverdagen, hijab, til bønn eller annet. Selve utvalget er veldig bra og de har også ulike inspirasjoner, blant annet marrokansk, tyrkisk, arabisk og annet. De selger også visse "vestlige" plagg, men de er naturligvis beskjedne og dekkende. Alle typer av behov dekkes, og utvalget kan vel sies å være større for kvinner. Det er ikke så rart med tanke på kulturen, men hele familien kan altså få plaggene de trenger hos East Essence. Så er det også visse plagg de selger som ingen kommer til å ane er kjøpt i en muslimsk klesbutikk, noe som kan være av interesse for mange? uansett, om dette er noe du er ute etter så bør East Essence være en butikk du besøker.

Erfaringer
Om du har kjøpt der så vil vi vite mer om det, både vi og våre lesere. Da hjelper du oss med dine erfaringer så kan andre bestemme seg for om de vil kjøpe sin klær i akkurat denne butikken!


Introduksjon til East Essence