Dotcom Canvas

Alle kundeanmeldelser

Dotcom Canvas

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Dotcom Canvas

Kunstverk er en av mange måter man kan løfte ethvert interiør. Uansett hvor man bor, hva vår personlige stil og preferanser er. Det finnes et kunstverk for alle. Om man liker klassisk, tradisjonell kunst, eller om man følger det moderne og trendi, det finnes et hav av muligheter, spesielt den dag i dag. Man kan kjøpe kunstverk av Van Gogh som er kopiert og håndmalt av talentfulle artister kunstnere. Man kan personalisere forhånds-designede, minimalistiske kunstverk av siste mote. Man kan gå den tradisjonelle veien, og finne unik og original kunst som snakker til sjelen. Hva enn man leter etter og foretrekker, så er det unendelige måter og fantastiske muligheter i dag for å finne et kunstverk som passer seg. Dotcom Canvas er et selskap som produserer moderne og personalisert kunstverk full av farger. Finn ut om selskapet er av interesse ved å lese videre nedenfor. 

Om Dotcom Canvas
Dotcom Canvas var opprettet i 2018 med kunstverk av 5 design. Ett år senere hadde de over 100 design tilgjengelig. De har registrert en patent på forretningsmodellen sin. I dag har selskapet over 350 design i deres nettbutikk. 

Produkter og Tjenester hos Dotcom Canvas
Dotcom Canvas er leverandør av en rekke forskjellige moderne og urbane kunstverk som ofte inneholder kjente ansikt og figurer som Onkel-Skrue fra Donald Duck, fra filmer og media, samt kjente, inspirerende og motiverende utsagt, som f.eks., "No luck, all hussle", "Mindset is everything" og "I don't get lucky, I make my own luck". Det finnes et utvalg av Leonardo Dicaprio kunstverk, med karakterene fra The Great Gatsby, og Wolf of Wallstreet. Prisene er tilsynelatende ganske rimelige. 

Dotcom Canvas har en fin, moderne og tilsynelatende oversiktelig nettside, men det store problemet er at den kun er tilgjengelig på tysk. Dermed er det ikke klart om alle tjenestene selskapet tilbyr. De tilbyr 4-8 dagers rask levering og internasjonal levering, samt 30 dagers retur. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer AmazonPay, Amex,Mastercard, PayPal og Visa. De har som sagt en moderne nettside, men desverre er den ikke tilgjengelig på engelsk, norsk eller andre språk, som gjør det vanskelig å finne ut om diverse informasjon. 

Komplimenter, Klager og Tips til Dotcom Canvas
På leting etter rimelig kunst som har et moderne og spennende innhold? Dotcom Canvas tilbyr nettopp dette. De har urbane og moderne kunstverk med kjente ansikter og utsagt som har vært viktige for mange siden de var ung. Det er lite som er mer motiverende enn å ha et motiverende utsagt på veggen din. Om du har erfaring med Dotcom Canvas tidligere setter vi stor pris på om du tar et par minutter til å legge igjen en liten tilbakemelding. Kanskje du kan si noe om kvaliteten på kunstverkene, utvalget, prisene, leveringstid, kundeservice, eller andre ting du tror kunne hjelpe andre å bestemme om de vil kjøpe kunst fra Dotcom Canvas. Skriv gjerne en kort kundeanmeldelse hos oss i dag med din opplevelse. Ville du anbefalt Dotcom Canvas til venner eller familie? Hvordan sammenlignes de med andre lignende leverandører? Hva enn du har å si er vi spent på å høre det!