De perfekte nettbutikkene for høsten  

De perfekte nettbutikkene for høsten  
Nettbutikker

Nå er vi kommet oss til midten av høsten og mange nettbutikker har derfor det som kalles for «mid-season sale» eller «midt i sesongen salg» på norsk. Dette er en perfekt mulighet for å handle en liten godbit til seg selv eller for å starte ekstremt tidlig på julegavene dersom du er en av dem som liker å være tidlig ute.

Som vanlig gir vi deg selvfølgelig gode anmeldelser slik at du ikke trenger å undersøke så mye på egenhånd. I dag skal vi gi det et par forskjellige nettbutikker innenfor forskjellige kategorier sli kat du kan finne det du har aller mest lyst på.

Disse merkene digger vi hos Zalando

Som veldig mange andre der ute er vi stor fan av Zalando. Her finner du alt du trenger til alle og enhver. Det som kan være vanskelig for mange er rett og slett at Zalando har litt for mye å tilby slik at det kan være vanskelig å finne det du det leter etter. Derfor har vi funnet noen forskjellige merker du kan teste ut.

For jenter og damer som er glad i en mer minimalistisk og skandinavisk stil så kan finne gode kupp hos Bershka. Det er nok mange som fremdeles forbinder Bershka med den litt «hippie» stilen de en gang hadde, men nå kan du finne perfekt høstmote til en veldig god pris dersom du tar en titt inne hos Bershka.

For menn som både liker er classy skandinavisk trend og litt street-style produkter så er Pier One absolutt et merke å sjekke ut. Her finner du et hav av lekre produkter som kan kjøpes til en god pris. Mange av produktene er også ekstra bærekraftige slik at du kan handle med god samvittighet. Her kan du finne perfekte julegaver eller bare en liten ekstra gave til deg selv – noe man absolutt fortjener i denne høstkulden.

En liten ekstra overraskelse i høstkulden

Det å finne godt undertøy er ikke alltid like lett. Det gjelder uansett om det skal være til deg selv eller til noen andre. Her kan MyMuse hjelp deg. Hos MyMuse finner du lekkert undertøy til overkommelige priser som både er laget i god kvalitet og som finnes i mange størrelser. Det finnes mange forskjellige kolleksjoner, både større og mindre størrelser og ikke minst et hav av spennende design som absolutt er verdt å sjekke ut.

Dersom en litt ekstra spennende gave til soverommet er det som mangler denne høsten så kan du ta en titt hos Lovebuddy.no. Dette er en nettside som samler inn anmeldelser av leketøy til soverommet slik at du slipper å lete etter det beste produktet på egen hånd. Her kan du også lese artikler og gode tips for både han, henne og for partnere. En perfekt liten aktivitet nå når høstkulden inntreffer. Kanskje finner du også den perfekte julegaven her?

Interiør og dill dall

Av og til så trenger man rett og slett bare litt mere dill dall. Søstrene Grenes nettbutikk er helt super for både interiør og dill dall. Her kan du finne lekkert skandinavisk design til utrolige priser. Mange tenker nok på Søstrene Grene som butikken der du kan kjøpe billige gaveposer og lerret, men her finner du faktisk veldig mye mer. Naboene våre i Danmark har virkelig forstått hvordan de kan utnytte Søstrene Grenes gode priser og der er faktisk Søstrene Grene en av de best besøkte interiørbutikkene. Finn nytt stuebord, lekre vaser, stearinlysholdere og velurstoler som kan gjøre hjemmet enda litt hyggeligere når kulda treffer inn.

Ellos er ikke bare en butikk som fungerer godt til motetips, her kan du også finne lekkert interiør. Her kan du finne alt fra tekstiler og tepper til dekor og belysning. Noe vi elsker med Ellos er stilguiden og inspirasjonsartiklene. Her finner du super inspirasjon til hvordan du kan dekorere hjemmet eller eksempler på hvordan endring av putetrekk og gardiner kan gi et rom et helt nytt liv. Her finner du et hav av forskjellige merker og du kan finne noe innenfor enhver priskategori. Kanskje er det et rom i hjemmet som trenger litt ekstra pleie nå denne høsten? Eller kanskje har du en student som kunne trengt noe ekstra til leiligheten til jul. Her finner du alt.

Mer Nettbutikker