NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cubot

  Er du lei av å betale for svindyre smartprodukter?

  Ofte varer det kun i ett år før batteriet blir utslitt og før skjermen er knust. Vanligvis tilbyr disse selskapene en kontrakt slik at man betaler månetlig, men da må man som regel ut med 500 kroner i måneden, i to år! Det er dyrt, og det er ikke akkurat så veldig smart. Det er iallefall ikke en smart måte å bruke penger på. Om det bare var et selskap som produserte disse produktene - det vil si smartprodukter som ikke koster deg så mye penger og stress. Cubot er et selskap som gjør nettopp dette. Hos dem kan du kjøpe deg en smarttelefon og smartklokke for halfparten eller til og med en fjerdedel av det de ledende smart-produsentene krever for en smarttelefon! Les videre og finn ut mer om selskapet.

  Om Cubot

  Cubot er et selskap som produserer teknologiske enheter, og var først etablert i 2012. Selskapet har hovedkontor i Shenzhen i Kina og er eid av Shenzhen Huafurui technology CO., LTD. Navnet kommer fra en kombinasjon av ordene "Cool" og "Robot". Dette tilsier at selskapet har som mål å produsere kule og høy kvalitets smartprodukter. De selger produkter over hele verden inkludert Europa, Sør Amerika, Midtøsten og Russland. De har varehus i Kina, Tyskland, Italia og Spania, og leverer over hele verden.

  Produkter og Tjenester hos Cubot

  Cubots produkter består i hovedsak av smartklokker og smarttelefoner som er billigere enn de ledende produsentene av smarttelefoner og smartklokker. Leveringstid tar mellom to og tre dager om man bestiller fra et lokalt varehus. Om kunder ikke bestiller fra et lokalt varehus, men fra et som er lengre borte, vil levering ta rundt sju dager. De påstår at leveringskostnader normalt sett er gratis. For noen land i Europa koster det kunder $6, og om man bestiller bare tilbehør og ikke elektroniske produkter må kunder regne med å betale for levering. På deres nettside kan kunder spore bestillingen sin. Produktene deres har i tillegg ett års garanti, men garanterer ikke at produktet fungerer uten feil og uavbrutt i denne tiden. Garantien gjelder bare problemer med produktet som produksjonsfeil, og ikke ved skader som er påført av kunden eller ulykker. Den påfaller heller ikke om kunden har endret produktet selv. De tilbyr retur og tilbakebetaling ved feil med produktet innen den tolv måneders garantien. På nettsiden har de oversikt over hva kunden må gjøre om de vil returnere et produkt. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer bank kort, Amazon pay, og Apple pay. De tar til og med imot bit coin! Nettsiden deres er enkel, brukervennlig og oversiktelig.

  Komplimenter, Klager og Tips til Cubot

  Har du behov for en ny smarttelefon, men skulle ønske det ikke var så dyrt? Da er det en stor hjelp at selskaper som Cubot eksisterer. Men, er selskapet så god som de fremstår? Har du kjøpt smartelefon fra Cubot tidligere? Var du fornøyd med produktene? Hjelp andre å finne ut om dette er et pålitelig selskap ved å skrive en kundeanmeldelse med en liten tilbakemelding om din erfaring her.

  Cubot
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Cubot

  Din rangering

  FAQ

  Er Cubot et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cubot. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cubot?

  Cubot opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cubot . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!