NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Compensair

  Vi liker å reise, det er noe eget med det å sette seg på et fly og komme seg til et land du aldri har vært tidligere. En destinasjon som virker eksotisk og spennende, hvor det er en sitrende forventelse i kroppen. Og når det er bra er det skikkelig bra, men når flyturen plutselig blir forsinket med flere timer er det litt verre igjen. For å ikke snakke om at det blir annonsert at flyet har blit kansellert helt. Hva skal man gjøre da? Vel, da kan man bruke et selskap som Compensair som hjelper deg med å ta vare på dine rettigheter og som vet hva du har krav på. Det er ikke alltid like lett, spesielt da flyselskapene ikke er helt ærlige hele tiden. Da kan det være greit med litt hjelp og om det høres interessant ut så les gjerne videre!

  Informasjon om Compensair

  Det er vel strengt tatt ikke så mye du behøver å vite om Compensair sånn sett. Det viktigste er tross alt er at de har rett i det de sier og vet hva de driver med. Det er jo ikke akkurat gøy å bli lurt av et selskap som gir deg håp om penger. Dog er det greit å vite at dette selskapet dekker EU og Tyrkia. Om det reiser utenfor disse områdene er det muligens andre selskap som du må vende deg til. Noe annet som også er greit å vite er at størrelsen på kompensasjonen din avhenger på hva problemet var, hvorvidt flyet ble utsatt, innstilt eller om du ikke fikk gå på flyet. Det er mange variabler så det er greit at Compensair har oversikten på alt du trenger å vite. Så er det også greit å vite at Compensair har et godt rykte blant de som har brukt selskapet før.

  Produktlansering og drive nettbutikk // Oppdatering

  Hvordan du gjør det

  Det er fire ulike anledninger du kan søke kompensasjon. Det er om flyet blir utsatt, innstilt, at du ikke blir tillatt å borde flyet og om du ikke rekker et fly via forbindelse. Den høyeste summen du kan få er 600 euro, og det er individuelt. Så om du er sammen med din partner så er det altså over 10 000 kroner å hente. Du behøver bare å gå inn på Compensairs side, fylle ut den nødvendige informasjonen og trykke på søk. Det tar deg to minutter, og du blir raskt fortalt om du har mulighet for å få penger eller ei. Så tar jo selskapet en liten prosent, de gjør dette ikke gratis, tross alt. Du trenger jo faktisk ikke å gjøre mer da Compensair tar seg av all kommunikasjon med flyselskapet og eventuelle krangler. Det er mange fordeler å få ved å gjøre det på denne måten, og det er ikke rart om du velger dem. Tross alt er det en ganske god ide!

  Har du gjort det?

  Innstilte fly skjer hele tiden og om noen av dere har brukt Compensair vil vi vite om det. Skriv til oss!


  Hvordan Compensair hjelper deg

  Compensair
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Compensair

  Din rangering

  FAQ

  Er Compensair et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Compensair. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Compensair?

  Compensair opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Compensair . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!