CITY ZEN

Alle kundeanmeldelser

CITY ZEN

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

CITY ZEN

I dagens samfunn er teknologien under stor utvikling. Teknologi blir ikke brukt i elektronikk, men du finner det i alt fra mote og medisin, til husholdningsutstyr, fjernsyn og andre aspekter som innovasjon kan oppstå. Vitenskap og teknologi spiller nå en svært integrert del av livene våre. I mote er mange antrekk designet til å både se bra ut og være praktiske. En måte teknologi kan bli brukt i klær er ved oppfinnelsen av smarte klær. Disse klærne sies å være smarte fordi de er bedre og mer resistente mot smuss eller flekker. Disse klærne kan redusere støtende lukt som kan oppstå fra svette, noe som gjør klærne tilgjengelige for bruk over lang tid før de vaskes. City Zen er et av slike selskaper som produserer smarte antrekk, og i deres tilfelle fokuserer selskapet på t-skjorter og poloskjorter som sies å gi alle funksjonene til smarte klær for å gi kundene det beste. Om du vurderer å handle hos dette selskapet burde du lese gjennom ærlige kundeanmeldelser av City Zen sine kunder. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse før du bestemmer deg for om du ønsker å handle.

Om City Zen
City Zen er et t-skjortemerke som fokuserer på at de er laget for å motstå smuss, redusere lukt og ikke lukte svette. Selskapet ble offisielt opprettet i 2018 i Tsjekkia av tre venner. En av vennene var Renda Nemecek, som er ansvarlig for produksjon og innovasjon. Den andre er Pavel Hrstka, som er selskapets administrerende direktør. Den siste er Martin Burton, som fører tilsyn med økonomien på City Zen. Selskapet startet opprinnelig sin virksomhet med å produsere t-skjorter for menn, og i 2019 ble kvinnedelen av den smarte t-skjorten opprettet. I dag selger de både klær for kvinner og herrer, og ønsker å tilby klær som holder seg bedre over en lenger periode.

Produkter og tjenester fra City Zen
City Zen produserer og selger såkalte smarte t-skjorter for både menn og kvinner i forskjellige størrelser. med tilførsel av teknologi, hevder City Zen at t-skjortene ikke tillater svette, reduserer ubehagelige lukter og motstår også smuss, noe som gjør den enkel å ha på seg over lang tid uten å gjøre huden kløende. Produktene som selges av City Zen inkluderer; T-skjorter for kvinner som er tilgjengelige i tre farger turkis, bringebær og svart, herre-t-skjorter tilgjengelig i forskjellige farger, poloskjorter og ansiktsmaske som ble sagt å bli lagt til produksjonslisten deres på grunn av koronavirusutbruddet. Selskapet hevder også å tilby en retur- og refusjonspolicy på produkter som kanskje ikke er tilfredsstillende for kunden når de mottar dem.

Les tips om netthandel.

Erfaringer med City Zen 
Har du brukt City Zen sine tjenester? Hvordan vil du beskrive produktene? Var du fornøyd med kjøpet og ønsker å gjøre et nytt kjøp snart? Vi vil gjerne høre om din erfaring. Fant du det du lette etter? Levde produktene opp til dine forventninger? Møtte du noen problemer? Ville du anbefalt City Zen til en venn eller et familiemedlem? Kommer du til å handle hos dem igjen? Hva har du å si om selskapets kundeservice? Hvordan var prisene på produktene? Del din tilbakemelding ved å legge igjen en kundeanmeldelse. På denne måten kan du hjepe potensielle kunder finne ut om dette er et selskap de kan stole på eller ikke. Din tilbakemelding blir satt pris på. Takk for at du tok deg tid.