Christiania Belysning

Alle kundeanmeldelser

Christiania Belysning

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

P
Per Danielsen
Dårlig service, dyre priser og feilleveringerLes mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Aldri igjen

  Dårlig service, dyre priser og feilleveringer


Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Christiania Belysning

Christiania Belysning er en av de mest kjente butikkene for lamper vi har i Norge. Men er det rettferdig i forhold til hva de egentlig tilbyr? La oss se litt på det og hva andre konsumenter mener om den. Og siden det er et så stort selskap så finnes det mange meninger om det.

Hva er Christiania Belysning?
I dag er Christiania Belysning en nettbutikk, men helt i starten så var det faktisk bare en lampeavdeling på Christiana Glasmagasin. Om du husker den butikken, så husker du nok de fine og flotte objektene du kunne kjøpe der. Om du noen gang er i Danmark kan du besøke Lysmesteren, som denne butikken heter der, og du kan finne 28 butikker der nede i sør. Her i Norge har man hele 41, i tillegg til onlinebutikken så klart. 

Hva du kan få hos Christiania Belysning
Det med innredning er naturlig nok veldig populært i disse dager, og sånn sett så er det ikke rart at Christiania Belysning har så mye suksess som de har hatt. De har en 30 dagers returrett, noe som betyr at du kan prøve varen i ditt hjem, stille den frem for å se om den passer. Og gjør den ikke det, så kan du bare sende den tilbake. Det er veldig enkelt og veldig praktisk i tillegg til at det eliminerer det store potensialet for at man kjøper noe som ikke passer i ens hjem. Og selv om det er en veldig fin kommoditet som tilbys så hjelper det jo ikke så mye om selve produktene ikke er av bra nok kvalitet. Om man hele tiden får ting i retur så bør man kanskje revurdere hvordan man jobber og hva man selger. Men, med tanke på den lange historien til Christiania Belysning og hva slags forrentningsidé de har så er det oftere slik at man har fornøyde kunder, enn ikke. Så er de jo også veldig fasjonable også, og du finner ikke deres produkter i alle andre nettbutikker, noe som virkelig øker deres prestisje.

Responsen fra Christiania Belysning
Som ved de aller fleste selskap av denne størrelsen tar Christiania Belysning kundetjeneste alvorlig. Om de ikke hadde gjort det så ville det jo vært døden for de som selskap. Du får en rask frakt, og du kan kontakte de direkte ved alle spørsmål du måtte ha. Det at de har 5 stjerner på Trustpilot indikerer et veldig bra selskap. Du kan også komme i kontakt med de via Instagram og Facebook, i tillegg til de vanlige kommunikasjonskanalene. 

Del dine erfaringer med Christiania Belysning
Vi vil gjerne høre dine erfaringer og meninger om dette selskapet, spesielt siden det er en av de mest populære belysningsbutikkene i Norge og de aller fleste av oss har hatt en eller annen erfaring med de. Og vi vil høre alle sammen, både de dårlige og de gode. Fordi man får ikke oversikt over et selskap ved å bare lese om det positive de gjør. Så her er alt velkommen!


Sjekk historien om Christiana Glasmagasin her!