NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Christiania Belysning

  Christiania Belysning er en av de mest kjente butikkene for lamper vi har i Norge. Men er det rettferdig i forhold til hva de egentlig tilbyr? La oss se litt på det og hva andre konsumenter mener om den. Og siden det er et så stort selskap så finnes det mange meninger om det.

  Hva er Christiania Belysning?

  I dag er Christiania Belysning en nettbutikk, men helt i starten så var det faktisk bare en lampeavdeling på Christiana Glasmagasin. Om du husker den butikken, så husker du nok de fine og flotte objektene du kunne kjøpe der. Om du noen gang er i Danmark kan du besøke Lysmesteren, som denne butikken heter der, og du kan finne 28 butikker der nede i sør. Her i Norge har man hele 41, i tillegg til onlinebutikken så klart.

  Hva du kan få hos Christiania Belysning

  Det med innredning er naturlig nok veldig populært i disse dager, og sånn sett så er det ikke rart at Christiania Belysning har så mye suksess som de har hatt. De har en 30 dagers returrett, noe som betyr at du kan prøve varen i ditt hjem, stille den frem for å se om den passer. Og gjør den ikke det, så kan du bare sende den tilbake. Det er veldig enkelt og veldig praktisk i tillegg til at det eliminerer det store potensialet for at man kjøper noe som ikke passer i ens hjem. Og selv om det er en veldig fin kommoditet som tilbys så hjelper det jo ikke så mye om selve produktene ikke er av bra nok kvalitet. Om man hele tiden får ting i retur så bør man kanskje revurdere hvordan man jobber og hva man selger. Men, med tanke på den lange historien til Christiania Belysning og hva slags forrentningsidé de har så er det oftere slik at man har fornøyde kunder, enn ikke. Så er de jo også veldig fasjonable også, og du finner ikke deres produkter i alle andre nettbutikker, noe som virkelig øker deres prestisje.

  Responsen fra Christiania Belysning

  Som ved de aller fleste selskap av denne størrelsen tar Christiania Belysning kundetjeneste alvorlig. Om de ikke hadde gjort det så ville det jo vært døden for de som selskap. Du får en rask frakt, og du kan kontakte de direkte ved alle spørsmål du måtte ha. Det at de har 5 stjerner på Trustpilot indikerer et veldig bra selskap. Du kan også komme i kontakt med de via Instagram og Facebook, i tillegg til de vanlige kommunikasjonskanalene.

  Del dine erfaringer med Christiania Belysning

  Vi vil gjerne høre dine erfaringer og meninger om dette selskapet, spesielt siden det er en av de mest populære belysningsbutikkene i Norge og de aller fleste av oss har hatt en eller annen erfaring med de. Og vi vil høre alle sammen, både de dårlige og de gode. Fordi man får ikke oversikt over et selskap ved å bare lese om det positive de gjør. Så her er alt velkommen!


  Sjekk historien om Christiana Glasmagasin her!

  Christiania Belysning
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Aldri igjen

  Dårlig service, dyre priser og feilleveringer

  Dør: Per Danielsen05-09-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Christiania Belysning

  Din rangering

  FAQ

  Er Christiania Belysning et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Christiania Belysning. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Christiania Belysning?

  Christiania Belysning opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Christiania Belysning . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!